Πισώπλατες και… συντροφικές μαχαιριές στον Σπύρο Λουκάκη, από γκραν φαβορί για την προεδρία του Εμποροεπαγγελματικού, τώρα ψάχνεται

Εντελώς διαφορετική τροπή από εκείνη που είχε αρχίσει να φαίνεται στον ορίζοντα έχει πάρει η υπόθεση εκλογές στον Εμποροεπαγγελματικό Σύλλογο Κεφαλονιάς, οι οποίες θα διεξαχθούν σε ένα μήνα σχεδόν από σήμερα.
Ο νυν αντιπρόεδρος του Συλλόγου, Σπύρος Λουκάκης, ενώ ήταν πρώτος στην αφετηρία, με γνωστή την πρόθεση του νυν προέδρου, Μιχάλη Μαρκάτου να μην είναι εκ νέου υποψήφιος, τώρα έχει αρχίσει και υποχωρεί. Ο λόγος είναι ότι πολλοί μέχρι πρότινος φίλοι του, του έχουν γυρίσει την πλάτη, με αφορμή τις θέσεις που παίρνει και τις ενέργειες που πραγματοποιεί, οι οποίες έχουν εκληφθεί ως… προσκύνημα σε μεγάλα οικονομικά συμφέροντα, κόντρα στις δικές του αξίες. Η εκλογική διαδικασία ίσως κρύβει εκπλήξεις και συμμαχίες που δεν μπορούμε να φανταστούμε αυτή την ώρα. Το σίγουρο είναι ότι ο Σπύρος Λουκάκης, εκεί που ξεκινούσε ως μεγάλο φαβορί για την θέση του προέδρου και ήταν καβάλα στο άλογο, ο δρόμος προς τα εκεί φαίνεται να έχει δυσκολέψει πολύ για τον τοπικό σύμβουλο της Κοινότητας Αργοστολίου, που έχει ξεπεζέψει και ψάχνει να βρει τι φταίει.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed