Αυτοψία του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας, Νίκου Χαρδαλιά, πάνω από την κατεστραμένη Κεφαλονιά, έρχεται κλιμάκιο του Στρατού

Στην Κεφαλονιά έφτασε νωρίς το απόγευμα σήμερα ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος πέταξε με ελικόπτερο πάνω από την Κεφαλονιά, προκειμένου να δει ο ίδιος με τα μάτια του το μέγεθος της καταστροφής.
Τον Υφυπουργό συνόδευσαν ο Αντιπεριφερειάρχης, Σταύρος Τραυλός και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος, Δημήτρης Σπανός. Ο κ. Χαρδαλιάς είδε την καταστροφή και σε λίγη ώρα υπάρχει σύσκεψη (κεκλεισμένων των θυρών) με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς στο κτήριο της Περιφέρειας. Εντωμεταξύ, απόψε στις 21:30 έχει προγραμματιστεί να μπει στην Κυλλήνη στο πλοίο KEFALONIA, κλιμάκιο του Στρατού Ξηράς με 2 οχήματα συνοδείας και 4 ρυμουλκά οχήματα φορτωμένα με 2 προωθητές γαιών και 2 τροχοφόρους φορτωτές γαιών τα οποία έρχονται από τη ΣΜΧ και το 747 ΕΤΜΧ (Λουτράκι Κορινθίας) για να συνδράμουν στην αποκατάσταση των ζημιών. Η μέχρι τώρα ενημέρωση που έχουν είναι να κατευθυνθούν προς το Αργοστόλι. Οι οδηγοί οι οποίοι θα κινηθούν στον οδικό άξονα Πόρος – Αργοστόλι μεταξύ 23:00 και 01:00 να επιδείξουν ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ, ιδιαιτέρως στα σημεία που ο δρόμος στενεύει και εντός των ενδιάμεσων χωριών λόγω του μεγάλου μήκους και όγκου αυτής της φάλαγγας οχημάτων. Προσοχή, χαμηλές ταχύτητες και καλή δύναμη σε όλους!

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed