Πρεμιέρα με το δεξί για Πίρλο, γκολ με 1.99 στο Λονδίνο

Γεμάτο από επιλογές στο στοιχηματικό πρόγραμμα της Κυριακής (20/09). Φουλ αγωνιστική δράση στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, με ενδιαφέροντα ζευγάρια. Στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, η Τσέλσι υποδέχεται την ενισχυμένη Λίβερπουλ. Πρεμιέρα στη Σέριε Α Ιταλίας για την πρωταθλήτρια Γιουβέντους, φιλοξενεί τη Σαμπντόρια. Πάμε στις σημερινές αναλύσεις στοιχήματος αναλυτικά:

ΤΣΕΛΣΙ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (18:30)

Η Τσέλσι ξεκίνησε με το δεξί στην Πρέμιερ Λιγκ, επικρατώντας με σκορ 3-1 στην έδρα της Μπράιτον. Προηγήθηκε με πέναλτι (23′), ισοφαρίστηκε στο 54ο λεπτό και στη συνέχεια έβγαλε άμεσα αντίδραση. Σκόραρε ακόμα δύο φορές στο διάστημα 56′-66′, αποτέλεσμα που κρίνεται απόλυτα δίκαιο. Ικανοποιημένος ο τεχνικός Φρανκ Λάμπαρντ, που έδωσε επίσημο ντεμπούτο στους Χάφερτς και Βέρνερ. Στις 23/09 υποδέχεται την Μπάρνσλεϊ για το Λιγκ Καπ Αγγλίας. Μόλις μία νίκη (το 2018 εντός έδρας) στις 11 τελευταίες συναντήσεις με αντίπαλο τη Λίβερπουλ στο πρωτάθλημα. Στο αγωνιστικό κομμάτι δεν υπολογίζονται οι Τσίλγουελ (μπακ), Τιάγο Σίλβα (στόπερ), Πούλισικ (μέσος) και Ζιγέχ (εξτρέμ).

Η Λίβερπουλ επικράτησε εντός έδρας 4-3 της Λιντς στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος. Επιθετικά βρήκε λύσεις και προηγήθηκε τρεις φορές, αμυντικά είχε θέματα και ισοφαρίστηκε σε τρεις περιπτώσεις. Η δόθηκε από το σημείο του πέναλτι στο 88ο λεπτό, με τον Σαλάχ να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής πετυχαίνοντας χατ τρικ. Στις 24/09 αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Λίνκολν στα πλαίσια του Λιγκ Καπ Αγγλίας. Ενισχύθηκε σημαντικά και ανακοίνωσε τις μεταγραφές των Τιάγο Αλκάνταρα (μέσος/Μπάγερν Μονάχου) και Ντιόγκο Ζότα (επιθετικός/Γουλβς). Δεν αναφέρονται φρέσκα προβλήματα απουσιών για τον τεχνικό Γιούργκεν Κλοπ.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Ενισχυμένες οι δύο ομάδες, αποτέλεσμα που δίνει ψυχολογική και αγωνιστική ώθηση. Η Λίβερπουλ προβλημάτισε ανασταλτικά στην πρεμιέρα, η Τσέλσι δείχνει φουριόζα στο ξεκίνημα και αναμένεται ανοιχτό παιχνίδι στο Λονδίνο. Ποντάρισμα στο ασιατικό Over 3 γκολ με απόδοση 1.99 στο Stoiximan.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ (21:45)

H Γιουβέντους κατέκτησε τον 9ο διαδοχικό τίτλο στη Σέριε Α Ιταλίας, τον πιο δύσκολο με διαφορά. Ασταθής εικόνα σε αρκετά χρονικά διαστήματα, αμυντικά αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα και δέχθηκε τα περισσότερα γκολ στα χρόνια της σερί κυριαρχίας της. Απέτυχε να διακριθεί στο Τσάμπιονς Λιγκ, αποκλείστηκε δίκαια από τη Λυών στη φάση των «16». Αποτέλεσμα που ώθησε τη διοίκηση να απομακρύνει τον Μαουρίτσιο Σάρι, αντικαταστάτης ο Αντρέα Πίρλο και στο αποψινό παιχνίδι θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο. Αποχώρησαν οι Ματουιντί, Πιάνιτς (μέσοι) και Ιγουαΐν (επιθετικός). Ενισχύθηκε σημαντικά με τις προσθήκες των Αρτούρ (χαφ/Μπαρτσελόνα), ΜακΚένι (μέσος/Σάλκε), Κουλουσέφσκι (μεσοεπιθετικός/Πάρμα). Στο αγωνιστικό κομμάτι δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Άλεξ Σάντρο (μπακ/χαφ), Ντε Λιχτ (στόπερ), Μπερναρντέσκι (εξτρέμ) και Ντιμπάλα (επιθετικός).

Η Σαμπντόρια κατάφερε να εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία, τερματίζοντας στη 15η θέση με 42 βαθμούς. Η αλλαγή προπονητή και η έλευση του Κλαούντιο Ρανιέρο, αποδείχθηκε καθοριστική και ο έμπειρος Ιταλός τεχνικός πήρε θετικό πρόσημο με το χάλι που ανάλαβε. Φυσικά η διοίκηση των Γενοβέζων κράτησε και φέτος τον άνθρωπο που έκανε την περσινή υπέρβαση, στόχος να μείνει μακριά από τις περιπέτειες και την επικίνδυνη ζώνη. Για το παιχνίδι της πρεμιέρας δεν υπολογίζονται οι Άσκιλντσεν (μέσος) και Γκαμπιαντίνι (επιθετικός). Ο πρώτος είναι τιμωρημένος, ενώ ο δεύτερος ταλαιπωρείται από πρόβλημα τραυματισμού.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Ο Αντρέα Πίρλο θα επιδιώξει να ξεκινήσει ιδανικά στην τεχνική ηγεσία της Γιουβέντους. Οι πρωταθλητές Ιταλίας είναι το ακλόνητο φαβορί, τη στιγμή που η Σαμπντόρια δύσκολα θα προβάλει αντίσταση. Φυσιολογικά σε χαμηλά επίπεδα ο άσος, για να ανεβάσουμε απόδοση ποντάρουμε στο combo 1+Over 2.5 γκολ με 1.90 στην Bet365.

 

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed