Αυτοψία στο νεκροταφείο του Δραπάνου από τον Μητροπολίτη Κεφαλληνίας κ.κ. Δημήτριο, τεράστιες οι καταστροφές που προκλήθηκαν

Στο νεκροταφείο του Δραπάνου στο Αργοστόλι βρέθηκε σήμερα το πρωί ο Μητροπολίτης Κεφαλληνίας κ.κ. Δημήτριος συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Αργοστολίου, Θόδωρο Αλυσανδράτο και από τον υπεύθυνο του Νεκροταφείου, Σπύρο Λουκάκη.
Οι τρεις τους επιθεώρησαν και κατέγραψαν τις ζημιές που έχει υποστεί το Δημοτικό Κοιμητήριο Δραπάνου, προκειμένου αυτές να τεθούν στο επόμενο συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας και να εξασφαλιστεί η όσο πιο σύντομη αποκατάστασή τους. Οι ζημιές που καταγράφηκαν ήταν πολλές και σημαντικές, αφού το μεγαλύτερο μέρος του νεκροταφείου έχει σχεδόν διαλυθεί. Ο Μητροπολίτης μας εξέφρασε την θλίψη του για τα όσα είδε εκεί και δήλωσε πρόθυμος να βοηθήσει, στο μέτρο του δυνατού, για την αποκατάσταση των ζημιών. Πολλά δέντρα έχουν πέσει, τάφοι και μνημεία έχουν διαλυθεί και το Δράπανο δεν θυμίζει σε τίποτε αυτό που ξέραμε μέχρι την προηγούμενη Πέμπτη το απόγευμα.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed