Η ταλαιπωρία των κατοίκων της Αγίας Ευφημίας συνεχίζεται, παλεύουν ακόμη μέσα στις λάσπες την ώρα που περιμένουν ξανά έντονα καιρικά φαινόμενα

Φαίνεται ότι οι κάτοικοι της Αγίας Ευφημίας δεν θα ξεφύγουν τόσο εύκολα από την δύσκολη κατάσταση που έχουν περιέλθει. Εξακολουθούν να καθαρίζουν σπίτια και δρόμους από την λάσπη εν αναμονή νέας ισχυρής βροχόπτωσης, όπως ενημερώνει η ΕΜΥ και η Πολιτική Προστασία.
Η Αγία Ευφημία ζει το δικό της δράμα από την περασμένη Παρασκευή το πρωί. Χωρίς ρεύμα και χωρίς νερό ορισμένα σημεία, με τους ανθρώπους του Δήμου Σάμης, αλλά και της Περιφέρειας να προσπαθούν να σώσουν ότι ακόμη σώζεται. Η λάσπη και οι πέτρες δεν έχουν ακόμη απομακρυνθεί από το χωριό, ωστόσο αυτό που τους τρομάζει περισσότερο είναι το γεγονός πως ακραία καιρικά φαινόμενα θα εμφανιστούν και πάλι πάνω από το νησί μας. Τρέμουν στην ιδέα ότι μέσα σε λιγότερο από μια εβδομάδα θα ζήσουν τον ίδιο εφιάλτη και θα καταστραφούν ότι μπόρεσαν να σώσουν μετά την επέλαση του «Ιανού». Ας ελπίσουμε ότι τα πράγματα δεν θα εξελιχθούν αρνητικά για αυτούς που τόσα έχουν υποφέρει πέντε μέρες τώρα.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed