Παραιτήθηκε από το Δ.Σ. της ΕΔΑΚΙ ο αντιπρόεδρος της επιχείρησης, Νίκος Παπαδάτος, αναμένεται και άλλη παραίτηση που θα είναι έκπληξη

Παρελθόν από το Δ.Σ. της ΕΔΑΚΙ ΑΕ αποτελεί από σήμερα το μεσημέρι ο πρώην Αντιδήμαρχος και νυν Δημοτικός Σύμβουλος της Ισχυρής Κεφαλονιάς, Νίκος Παπαδάτος, που δήλωσε κόλλημα λόγω προσωπικών και επαγγελματικών καταστάσεων.
Ο κ. Παπαδάτος είχε διοριστεί στη θέση αυτή από την αρχή της νέας Δημοτικής θητείας του Θεόφιλου Μιχαλάτου, προτεινόμενος μάλιστα από τον ίδιο τον Δήμαρχο και συμφωνώντας το Δημοτικό Συμβούλιο. Στο χαρτί της παραίτησής του αναφέρει προσωπικούς, οικογενειακούς και επαγγελματικούς λόγους, ωστόσο οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ ξέρουν ποιοι είναι οι πραγματικοί λόγοι της αποχώρησης από το Δ.Σ. της ΕΔΑΚΙ. Μετά από αυτή την εξέλιξη αναμένεται να αλλάξει και η αντιπολιτευτική του δράση εντός του Δημοτικού Συμβουλίου. Εντωμεταξύ, πληροφορία της τελευταίας στιγμής αναφέρει ότι και έτερος Δημοτικός Σύμβουλος από την Κεφαλονιά είναι έτοιμος να παραιτηθεί από το Δ.Σ., μετά τα όσα έχουν γίνει και αυτά που θα ακολουθήσουν αναφορικά με την φωτιά που ξέσπασε στον ΧΥΤΥ της Παλοστής.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed