Σκοράρουν για το 1.70 στη Γερμανία και κερδίζει η Λιλ στη Γαλλία

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (25/09), περιλαμβάνει την έναρξη των αγωνιστικών στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Για τη 2η αγωνιστική στην Μπούντεσλιγκα Γερμανίας, η Χέρτα υποδέχεται στο Βερολίνο την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Στη Λιγκ 1 Γαλλίας και την 5η αγωνιστική, η Λιλ φιλοξενεί τη Ναντ.

ΧΕΡΤΑ – ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ (21:30)

Eντυπωσιακή η Χέρτα στην πρεμιέρα της φετινής Μπούντεσλιγκα, επικράτησε 4-1 στη Βρέμη απέναντι στη Χέρτα. Προηγήθηκε με δύο τέρματα στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, σκόραρε τρίτο στο 62ο λεπτό και «καθάρισε» με συνοπτικές διαδικασίες την υπόθεση νίκη. Απόλυτα ικανοποιημένος ο τεχνικός Μπούνο Λαμπαντία, είδε τους πρωτευουσιάνους να πετυχαίνουν τη δεύτερη μεγαλύτερη σε έκταση νίκη στη Βρέμη. Στο αγωνιστικό κομμάτι δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Ασκασίμπαρ και Ντιλροσούν (μέσοι).

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης έφερε εντός έδρας ισοπαλία με σκορ 1-1 κόντρα στην Μπίλεφελντ. Βρέθηκε να χάνει στο 51ο λεπτό, αντέδρασε άμεσα και ισοφάρισε με τον Αντρέ Σίλβα στο 62′. Σε εξαιρετική κατάσταση ο Πορτογάλος επιθετικός, συνεχίζει να σκοράρει και έχει βρει δίχτυα εννέα φορές στα 11 τελευταία παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Διατηρεί κάκιστη παράδοση τη δεύτερη αγωνιστική, αγνοεί το τρίποντο στις επτά πρόσφατες σεζόν με απολογισμό: δύο ισοπαλίες. Δεν είναι διαθέσιμοι για το παιχνίδι της Παρασκευής (25/09), οι τραυματίες Ν’Ντικά και Βίλεμς (αμυντικοί).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Η Χέρτα έδειξε με το καλημέρα άγριες διαθέσεις, τη στιγμή που η Άιντραχτ Φρανκφούρτης θα επιδιώξει να ρεφάρει το αποτέλεσα της πρεμιέρας. Ανοιχτό παιχνίδι σε κάθε αποτέλεσμα, αμφότερες μεσοεπιθετικά βρίσκουν λύσεις και λογικά το σκορ θα ξεφύγει. Ποντάρισμα στο Over 2.5 με απόδοση 1.70 στη Winmasters.

ΛΙΛ – ΝΑΝΤ (22:00)

Η Λιλ προέρχεται από εκτός έδρας ισοπαλία με σκορ 1-1 απέναντι στη Μαρσέιγ. Θετική εμφάνιση σε γενικές γραμμές, προηγήθηκε στο 47ο λεπτό και στη συνέχεια έπαιξε για να διαφυλάξει το αποτέλεσμα. Λύγισε στο 85ο λεπτό και ισοφαρίστηκε, σε αναμέτρηση που κάλλιστα θα μπορούσε να πάρει το τρίποντο. Σε τέσσερις φετινές αγωνιστικές στη Λιγκ 1 Γαλλίας, έχει συγκομιδή οκτώ βαθμών με απολογισμό δύο νίκες και δύο ισοπαλίες. Καταλαμβάνει την 5η θέση και απέχει στο -2 από την πρωτοπόρο Σεντ Ετιέν. Το Under 2.5 Goal εμφανίστηκε και στα τέσσερα παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

Η Ναντ πήρε εντός έδρας ισοπαλία 2-2 με αντίπαλο την πρωτοπόρο Σεντ Ετιέν. Πίσω στο σκορ από το 2ο λεπτό, δέχθηκε δεύτερο στο 66′ και όλα έμοιαζαν χαμένα. Προσπάθησε να ανεβάσει ρυθμό, αρχικά μείωσε (71′) και στο 85′ ισοφάρισε, αποφεύγοντας την ήττα. Μετά από τέσσερις αναμετρήσεις στο φετινό πρωτάθλημα, έχει μαζέψει πέντε πόντους και μετράει: μία νίκη, δύο ισοπαλίες και μία ήττα. Βρίσκεται στη 14η θέση, χρειάζεται άμεση βελτίωση στην άμυνα, κράτησε το μηδέν μόλις σε ένα παιχνίδι. Τα τρία τελευταία ολοκληρώθηκαν με Goal/Goal+Over 2.5, δείγμα της φιλοσοφίας που διακρίνει το σύνολο του Κριστιάν Γκουρκούφ. Μόλις μία νίκη στις έξι πρόσφατες εκτός έδρας υποχρεώσεις στη Λιγκ 1 Γαλλίας, με δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Πιο σταθερή ομάδα η Λιλ, έχει ξεκινήσει με θετικό πρόσημο τη σεζόν στο πρωτάθλημα. Η Ναντ αμυντικά έχει αρκετά θέματα, δυσκολεύεται σε μεγάλο βαθμό να κρατήσει το μηδέν, ωστόσο μεσοεπιθετικά βρίσκει λύσεις. Κλείνουμε σε νίκη των γηπεδούχων, αλλά δεν αποκλείουμε το σενάριο να βρουν δίχτυα και οι φιλοξενούμενοι. Με αρκετή δόση ρίσκου, η επιλογή στο συνδυαστικό ποντάρισμα 1+Over 2.5 Goal σε απόδοση 3.20 στην Winmasters. 

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed