Με τα combo των AEK και Παρί Σεν-Ζερμέν στο 1.70

ο πρόγραμμα της Κυριακής (27/09) περιλαμβάνει αρκετές επιλογές με στόχο το ταμείο. Στην ελληνική Σούπερ Λιγκ, η ΑΕΚ υποδέχεται τη Λαμία και θα παραταχθεί με την ψυχολογία στα ύψη. Στη Λιγκ 1 Γαλλίας, η Παρί Σεν-Ζερμέν έχει ξεκάθαρο προβάδισμα και δοκιμάζεται στην έδρα της ντεφορμέ Ρεμς Οι δύο σημερινές επιλογές πληρώνουν από 1.70 απόδοση.

ΑΕΚ – ΛΑΜΙΑ (20:30)

Η ΑΕΚ νίκησε με σκορ 1-0 στην Ελβετία τη Σεντ Γκάλεν, με γκολ στο 72ο λεπτό. Προκρίθηκε στην επόμενη προκριματική φάση του Γιουρόπα Λιγκ, την ερχόμενη Πέμπτης (01/10) υποδέχεται τη Βόλφσμπουργκ στα πλέι οφ και για μία θέση στους ομίλους. Στο πρωτάθλημα επικράτησε 2-0 στο Αγρίνιο απέναντι στον Παναιτωλικό, πετυχαίνοντας δύο τέρματα στα λεπτά 68′ και 87′. Ενδιάμεσα γλίτωσε την ισοφάριση, με τους γηπεδούχους να αστοχούν από τα 11 βήματα στο 75ο λεπτό. Οι δύο φετινές υποχρεώσεις ολοκληρώθηκαν με No Goal+Under 2.5 Goal. Ο Ολιβέιρα (επιθετικός) ταλαιπωρείται από μικροτραυματισμό και ο τεχνικός Μάσιμο Καρέρα δεν θα ρισκάρει τη συμμετοχή του. Σταθερά εκτός πλάνων οι Λάτσι (στόπερ), Σιμάνσκι και Γαλανόπουλος (μέσοι).

Η Λαμία προέρχεται από εντός έδρας ήττα με σκορ 2-1 στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ. Σε γενικές γραμμές πραγματοποίησε θετική εμφάνιση και αν ήταν πιο προσεκτική, κάλλιστα θα μπορούσε να πάρει κάτι περισσότερο. Βρέθηκε να χάνει με αυτογκόλ στο 35ο λεπτό, δέχθηκε δεύτερο στο 72′ και απλά μείωσε με πέναλτι στις καθυστερήσεις. Δεύτερη ήττα σε ισάριθμες φετινές αγωνιστικές στην ελληνική Σούπερ Λιγκ, σε όλες εμφανίστηκε το Goal/Goal+Over 2.5 Goal. Στο αγωνιστικό κομμάτι ο τεχνικός Πετράκης δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων Βασιλακάκης (χαφ) και Αραμπούλι (επιθετικός).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Παιχνίδι με ξεκάθαρο φαβορί, η ΑΕΚ έχει τον πρώτο λόγο και αναμένεται να συνεχίσει με νίκη. Η Λαμία δέχεται γκολ με χαρακτηριστική ευκολία, κρίνουμε πως μόνο με θαύμα θα πάρει θετικό αποτέλεσμα στο «ΟΑΚΑ». Ποντάρισμα στο combo 1+Over 1.5 Goal με απόδοση 1.70 στο Stoiximan.

Δείτε εδώ τη λίστα με τα νόμιμα online καζίνο στην Ελλάδα.

ΡΕΜΣ – ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ (22:00)

Η Ρεμς προέρχεται από τον αποκλεισμό στα πέναλτι με τη Φέχερβαρ στην Ουγγαρία. Μετά από 12ο αγωνιστικά λεπτά χωρίς γκολ, οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα 11 βήματα, εκεί το σύνολο του Νταβίντ Γκιόν δεν ήταν ψύχραιμο, επιστρέφοντας στη Γαλλία με άδεια χέρια. Στη Λιγκ 1 είχε προηγηθεί η ήττα με σκορ 2-1 στην έδρα της Μετς, δεχόμενη το καθοριστικό γκολ στο 88ο λεπτό, ενώ έπαιζε με αριθμητικό μειονέκτημα από το 50′. Μετά από τέσσερις φετινές αγωνιστικές έχει συγκομιδή μόλις ενός βαθμό, με τις τρεις ήττες να την βρίσκουν στη 19η θέση. Δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Μινετσί (βασικός χαφ).

Η Παρί Σεν-Ζερμέν νίκησε πανεύκολα με σκορ 3-0 στην έδρα της Νις, πετυχαίνοντας δεύτερο σερί τρίποντο στη Λιγκ 1 Γαλλίας. Σκόραρε δύο φορές στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, έβαλε γερές βάσεις και το «κλείδωσε» οριστικά στο 66ο λεπτό. Στα θετικά για το σύνολο του Τόμας Τούχελ, το μηδέν παθητικό για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι και σιγά σιγά αρχίζει να ξεπερνάει το αρχικό μούδιασμα. Εκτός αποστολής οι Μπερνάτ και Κουρζαβά (μπακ). Διαθέσιμοι οι Παρέδες (μέσος) και Νεϊμάρ (επιθετικός).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Αναμέτρηση με «καυτό» φαβορί, η Παρί Σεν-Ζερμέν έχει πάρει μπροστά και δύσκολα θα συναντήσει αντίσταση. Η Ρεμς διανύει κάκιστο φεγγάρι και περιμένουμε να δεχθεί αρκετή πίεση και γκολ. Επιλογή το combo bet 2+Over 2.5 Goal με 1.70 απόδοση στην Bet365.

 

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed