Νίκη του Ολυμπιακού στο 1.77 και Τσέλσι σε combo

Η ρεβάνς του Ολυμπιακού στην Κύπρο με αντίπαλο την Ομόνοια, ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Τρίτης (29/09). Αγωνιστική και στοιχηματική δραστηριότητα υπάρχει και στην Αγγλία, με την Τότεναμ να υποδέχεται την Τσέλσι στο Λιγκ Καπ.

ΤΟΤΕΝΑΜ – ΤΣΕΛΣΙ (21:45)

Η Τότεναμ έφερε εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με αντίπαλο τη Νιούκαστλ, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής στην Πρέμιερ Λιγκ. Προηγήθηκε με τον Λούκας Μόουρα στο 25ο λεπτό, στη συνέχεια απέτυχε να σκοράρει δεύτερο και να «κλειδώσει» το τρίποντο. Ισοφαρίστηκε με πέναλτι στις καθυστερήσεις, με τον Μουρίνιο να έχει παράπονα από την απόφαση του διαιτητή. Μία νίκη μετά από τρία φετινά ματς στο πρωτάθλημα, σε όλα απέτυχε να κρατήσει το μηδέν. Ακολουθεί (01/10) η εντός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τη Μακάμπι Χάιφα στο Γιουρόπα Λιγκ. Ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να παρατάξει τα δεύτερα, κάνοντας λόγο για τον κάκιστο προγραμματισμό από την πλευρά της FA. Παραμένει εκτός ο Γκάρεθ Μπέιλ (επιθετικός).

Η Τσέλσι προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία 3-3 με αντίπαλο τη Γουέστ Μπρομ. Αμυντικά εκτός τόπου και χρόνου στο πρώτο ημίχρονο, δεχόμενη τρία τέρματα μέχρι το 27ο λεπτό. Στη συνέχεια ισορρόπησε την κατάσταση, πήρε τον έλεγχο της αναμέτρησης, μείωσε και ισοφάρισε στις καθυστερήσεις. Ντεμπούτο στην Πρέμιερ Λιγκ για τον Τιάγο Σίλβα, με τον Βραζιλιάνο στόπερ να κάνει τραγικά λάθη στην άμυνα. Με Over 2.5 Goal ολοκληρώθηκαν οι τρεις από τις τέσσερις φετινές υποχρεώσεις σε όλες τις διοργανώσεις. Αναμένεται φρεσκάρισμα στην ενδεκάδα από τον Φρανκ Λάμπαρντ, σίγουρα εκτός αποστολής οι τραυματίες Πούλισικ (χαφ) και Ζιγιέχ (μεσοεπιθετικός).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Ο Μουρίνιο πήρε την απόφαση να θυσιάσει τον θεσμό του Λιγκ Καπ, καθώς το πρόγραμμα της Τότεναμ είναι απαιτητικό. Αποτέλεσμα που ώθησε τις εταιρίες να προσαρμόσουν ανάλογα το σετ αποδόσεων, με την Τσέλσι να έχει ξεκάθαρα τον πρώτο λόγο. Επιλογή το combo 2+Over 2.5 Goal με απόδοση 2.20 στην Vistabet.

ΟΜΟΝΟΙΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (22:00)

Η Ομόνοια ηττήθηκε με σκορ 2-0 στην έδρα του Ολυμπιακού, στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων. Δέχθηκε το πρώτο με πέναλτι στο 69ο λεπτό, το δεύτερο στις καθυστερήσεις και το έργο της κρίνεται εξαιρετικά δύσκολο στη σημερινή ρεβάνς. Ο Χένινγκ Μπεργκ είχε σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία, με τον Νορβηγό τεχνικό να στέκεται στη φάση του πέναλτι. Δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις στο κυπριακό πρωτάθλημα, πιο πρόσφατη υποχρέωση στις 20/09 με το εντός έδρας τρίποντο 2-1 με την ΑΕΚ Λάρνακας. Δύο ποδοσφαιριστές βρέθηκαν θετικοί στον Covid-19 και θα απουσιάσουν, ωστόσο δεν έγιναν γνωστά τα ονόματά τους. Δεν προέκυψαν άλλα προβλήματα.

Ο Ολυμπιακός νίκησε εντός έδρας με σκορ 2-0 τον Παναιτωλικό, σκοράροντας και στα δύο τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο. Μετά από δύο αγωνιστικές στη φετινή Σούπερ Λιγκ, μετράει ισάριθμα τρίποντα και δείχνει σοβαρός σε όλα τα επίπεδα. Την περασμένη εβδομάδα επικράτησε 2-0 κόντρα στην Ομόνοια, έβαλε γερές βάσεις για την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, ενόψει της ρεβάνς στο «ΓΣΠ» της Λευκωσίας. Σε τρεις φετινές υποχρεώσεις κράτησε το μηδέν, επομένως εμφανίστηκε το No Goal. Στο αγωνιστικό σκέλος ο τεχνικός Πέδρο Μαρτίνς δεν υπολογίζει τους Βρουσάι (εξτρέμ) και Σουντανί (επιθετικός). Ο Φορτούνης (χαφ) ξεπέρασε τις ενοχλήσεις και μπήκε κανονικά στην αποστολή.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Ο Ολυμπιακός έχει ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης. Υπερέχει σε ποιότητα και εμπειρία, με το έργο της Ομόνοιας να κρίνεται εξαιρετικά δύσκολο. Οι πρωταθλητές Ελλάδος μπορούν να κάνουν το 2/2 απέναντι στην κυπριακή ομάδα, ποντάρισμα στο διπλό με απόδοση 1.77 στην Vistabet.

 

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed