Πολύ καλός ο μισθός του γερο-Γνήσιου ως προέδρου στην ΠΕΔΙΝ, στα πολιτικά του γεράματα θα αμοίβεται με 1000 ευρώ τον μήνα

Με Νομοσχέδιο που κατατέθηκε χθες στην Βουλή καθορίστηκαν οι μισθοί δύο προέδρων στην ΠΕΔ που δεν είναι Δήμαρχοι. Πρόκειται για τον Αλέξανδρο Παρίση (Ιόνια Νησιά) και τον Γιάννη Κουράκη (Κρήτη).
Οι δύο παραπάνω κατάφεραν να εκλεγούν στην προεδρία της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων στις περιοχές που εκλέχθηκαν, χωρίς να είναι Δήμαρχοι, όπως συμβαίνει στις υπόλοιπες έντεκα Περιφέρειες της χώρας. Ο γερο-Γνήσιος στα πολιτικά του γεράματα κατάφερε να εξασφαλίσει τον επιούσιο, αφού τα 1000 ευρώ τον μήνα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί μικρό ποσό στην δύσκολη οικονομικά περίοδο που ζούμε. Πέρα από τον μισθό του καλύπτονται τα έξοδα των μετακινήσεων του τόσο στην έδρα της ΠΕΔΙΝ όσο και σε δραστηριότητες που έχουν να κάνουν με θέματα της ΠΕΔΙΝ. Ο γερο-Γνήσιος τα κατάφερε και πάλι, αφού με την στήριξη όλων των Δημάρχων της Κεφαλονιάς πήρε αυτή τη θέση πριν από κάποιους μήνες και τώρα είναι έτοιμος και απερίσπαστος να κάνει τον αγώνα του προκειμένου να διεκδικήσει και πάλι την καρέκλα του Δημάρχου Αργοστολίου ή Κεφαλονιάς το 2023 στην… τρυφερή ηλικία των 83 ετών, αφού σύμφωνα με δημόσια δήλωσή του θα εκλέγεται μέχρι τα 104. Να του ευχηθούμε καλή επιτυχία στην λαμπρή πολιτική καριέρα που έχει ακόμη μπροστά του (πάνω από 20 χρόνια).

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed