Θριαμβευτές Ρουχωτάς και Περδίκης, αθώους τους έκρινε το δικαστήριο για την υπόθεση των μπάζων στον χώρο εναπόθεσης του Αγίου Αντωνίου

Μία ακόμη δικαστική περιπέτεια τελείωσε για αιρετό της Κεφαλονιάς, αφού ο πρώην Δήμαρχος Παλλικής, Βασίλης Ρουχωτάς, μαζί με τον Σπυρογιάννη Περδίκη και ακόμη 19 κατηγορούμενους αθωώθηκαν για την υπόθεση των μπάζων στον Άγιο Αντώνιο.
Η διαδικασία κράτησε πάρα πολύ ώρα και οι 21 συνολικά κατηγορούμενοι αθωώθηκαν, ύστερα από πρόταση του Εισαγγελέα, που ήταν ιδιαίτερα αυστηρός στην αγόρευσή του, που έκανε δεκτή ο πρόεδρος. Η κατηγορία που τους βάραινε ήταν η παρακώλυση συγκοινωνίας, όταν πριν από τρία περίπου χρόνια είχαν εμποδίσει φορτηγά γεμάτα με μπάζα να αδειάσουν τα υλικά τους στο προσωρινό και αδειοδοτημένο τότε εργοστάσιο μπαζών στην περιοχή του Αγίου Αντωνίου στο Ληξούρι. Το… κουπί της υπόθεσης τράβηξαν ο Βασίλης Ρουχωτάς και ο Σπυρογιάννης Περδίκης, που όμως έφυγαν θριαμβευτές από το δικαστήριο, αφού αποδείχθηκε τελικά ότι δεν ευσταθούσε η κατηγορία για την οποία είχαν καθίσει στο εδώλιο. Η υπόθεση αναλύθηκε διεξοδικά από τους δικηγόρους των κατηγορουμένων και έτσι η υπόθεση έκλεισε θετικά για όλους αυτούς που βρέθηκαν στον Άγιο Αντώνη για να προστατεύσουν την πόλη τους από τη χωματερή μπαζών που είχε αρχίσει να δημιουργείται.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed