Η ανοχή της αντιπολίτευσης είναι ενοχή

Αν είναι αλήθεια ότι η Γερμανία μας τραβά από το καπίστρι για να μας οδηγήσει στο “μαντρί με το σανό”. Αν είναι αλήθεια ότι η συμμαχία μας με την Γαλλία φιλτράρεται από την Γερμανία.
Αν είναι αλήθεια ότι μας ζητούν να «κωλώσαμε» με τις αγορές οπλικών συστημάτων Γαλλικών Φρεγατών, γιατί ΗΠΑ, ΝΑΤΟ και «φίλη» Γερμανία, μας τραβούν το καπίστρι, Αν είναι αλήθεια ότι για αυτούς η χώρα μας είναι η νέα Ιφιγένεια για την επομένη θυσία. Αν είναι αλήθεια ότι η χαλάρωσης της έντασης με την Τουρκία κατασκευάστηκε γιατί η Τουρκία για το ΝΑΤΟ είναι «πολύτιμη σύμμαχος», αδιάφορο αν αγοράζει επιθετικά όπλα από την Ρωσία (S-400) τα όποια έφτιαξε η Ρωσία να πολεμήσει το ΝΑΤΟ ενώ για την χώρα μας δεν επιτρέπεται ούτε να το διανοηθεί, η σύμμαχος της Τουρκίας Γερμανία, ανέλαβε το έργο των παραχωρήσεων, εκ μέρους της Ελλάδος, (τι άραγε; Μέρους της εθνικές μας κυριαρχίας) για να ικανοποιηθεί ο πειρατής και ταραξίας της Μεσογείου, της εγγύς ανατολής και του Καυκάσου και η Ελλάδα καλείται να δηλώσει τι ακριβώς θα παραχωρήσει στους τούρκους για να ηρεμήσουν τα πράγματα, μέχρι τον επόμενο κύκλο των παραχωρήσεων, Τότε για όλη αυτή την θρασύτητα τούρκων και φίλων Γερμανών φταίει η ελληνική αντιπολίτευση, η οποία αφήνει την κυβέρνηση «να βγάλει το φίδι από την τρύπα».
Η χώρα μας ματώνει κάτω από τις αποτυχημένες πολιτικές οι οποίες θέλουν την Ελλάδα μονή και χωρίς φίλους και συμμάχους που θα φρενάρουν τον τουρκικό επεκτατισμό εις βάρος της Ελλάδος, για την όποια αναμφισβήτητα οι μεμέτηδες στοχεύουν στον αφανισμό της, δηλαδή την συγχώνευση της στην νέα Οθωμανική αυτοκράτορα την οποία ονειρεύονται. Φταίει η αντιπολίτευση γιατί δεν ξεσηκώνει τον λαό πάρα συμβάλει στην ηττοπάθεια του, ένα κακό που πολύ σύντομα θα το πληρώσουμε ακριβά. Φαίνεται ότι και η αντιπολίτευση τρώει από τον ίδιο σανό, τον Γερμανικό και επομένως ο Έλληνας παραμένει έκθετος και ακάλυπτος. Εδώ και πολλές δεκαετίες οι σύμμαχοι μας απομακρύνουν από τους εν δυνάμει φίλους. Όπως η Ρωσία και κάθε τρεις και δυο δημιουργείται και ένα επεισόδιο σκηνοθετημένο για να διατηρούνται οι καλές σχέσεις μας με την ομόδοξη Ρωσία, στο ψυγείο. Είδατε τι ωραία που το κατάφεραν; Αναγνώριση αυτοκέφαλου πατριαρχείου Ουκρανίας διότι η πολιτική του μεγάλου αδελφού είναι αντιηρωική και άκρως φιλοουκρανική. Με αυτές τις «ουδέτερες» πολιτικές της χώρας μας και απελάσεις ξένων διπλωματών, κινδυνεύουμε αφάνταστα γιατί γινόμαστε αναξιόπιστοι προκειμένου να εξυπηρετήσουμε ξένα συμφέροντα!
Η Ελλάδα έχει ανάγκη από ισχυρές συμμαχίες και όχι τριβές θρησκευτικών δογμάτων. Η αντιπολίτευση φέρει τεράστιες ευθύνες γιατί δεν λέει την αλήθεια και δεν ξεσηκώνει τον λάο. Όχι ρε! Την συμμαχία μας με την Γαλλία την αναβαθμίζουμε σε στρατιωτική συμμαχία! Προεκτείνουμε την αιγιαλίτιδα ζώνη μας στα 12 ν. μίλια, αγνοώντας το Casus Belli των Τούρκων. Ελλάδα, Ισραήλ, Αίγυπτος, Γαλλία και άλλοι που μένουν σιωπηλοί και περιμένουν από την απειλούμενη Ελλάδα να κάνει το πρώτο Βήμα. Όχι ρε μεμέτηδες! Δεν σας φοβόμαστε! Ούτε σας παραδίδουμε ούτε μια τρίχα από το κεφάλι μας. Η Ρωσία εξ άλου εν δυνάμει σύμμαχος, πάντοτε στο πλευρό των Ελλήνων στην Κύπρο, περιμένει πότε η Ελλάδα θα κάνει ένα βήμα, πέρα από τον κυκλώνα της αντιρωσικής και αμερικανικής φρενίτιδας. Μια πολιτική που πάντοτε είναι εχθρική προς τους Ρώσους. Και εμείς οι μαζόχες τι το θέλουμε τόση εξάρτηση από τους φίλους Αμερικανούς, οι οποίοι ευθύνονται άμεσο για την Κυπριακή τραγωδία και την εισβολή των Τούρκων στην Μεγαλόνησο.
Ζούμε σε ένα κύκλο αβεβαιότητας πολιορκούμενοι από συσσωρευμένα προβλήματα τα οποία οι προηγούμενες κυβερνήσεις έκρυβαν επιμελώς κάτω από το χαλάκι για τους επόμενους. Και κάτι ακόμη χειρότερο ότι από ξεροκεφαλιά ή και άδηλη σκοπιμότητα όσον αφορά σε θέματα ΑΟΖ ,Υφαλοκρηπίδας και άλλων συναφών θεμάτων τα έχουμε κυριολεκτικά σκοτώσει , σε βαθμό που οι τούρκοι πανηγυρίζουν και θέλουν να πάμε στην Χάγη! Eιναι τόσα τα κακώς έχοντα ανθελληνικά ζητήματα ριγμένα στην ατζέντα των Ελλήνων πολιτικών που θα έλεγε κανείς ότι το να τα καθαρίσεις και να τα ομαλοποιήσεις είναι ακριβώς σαν να σου ζητούν να καθαρίσεις την κόπρο του Αυγειου με το μπουγέλο. Δηλαδή είδατε που μας οδήγησε η λογική στο να πούμε οτι «Ζητείται Ηρακλής» με πολύ θέληση και πάνω από όλα εθνική πολιτική, διαφορετικά δύσκολα θα απαλλαγούμε από αυτή την κίτρινη ανθελληνική πολιτική των «συμμάχων» της Ευρώπης και του ΝΑΤΟ. Το μεγάλο όμως πρόβλημα είναι η αμορφωσιά του λαού που παγιδεύεται εύκολα από τις εκάστοτε κομματικές σκοπιμότητες οι οποίες πάλι είναι το απόσταγμα των θελήσεων των ισχυρών φίλων και καταλήγουν σε διχαστικές αντιλήψεις γεμάτες φανατισμό.
Και πώς να μην πει κανείς ότι η πέμπτη φάλαγγα και αντεθνική προπαγάνδα βρίσκεται σε έξαρση στην Ελλάδα; Ποιος είναι ο λόγος που αναζωογονείται η προπαγάνδα για την συμφωνία των Πρεσπών. Έτσι η χώρα Βόρεια Μακεδονία λεγόταν σκέτο Μακεδονία, αναγνωρισμένη από όλα σχεδόν τα κράτη του κόσμου, φιλοτουρκική και με φανατισμό ότι είναι απόγονοι του Μ. Αλέξανδρου. Με το άγαλμα του οποίου είχαν γεμίσει όλους τους δρόμους και τις πλατείες της χώρας τους και με εγγυητές της ύπαρξης τους, την ιμπεριαλιστική Τουρκία! Τώρα τι θέλετε πεμπτοφαλαγγίτες; Να ξαναγίνει έτσι; Να ξαναμπεί η Τουρκία στην θέση της Ελλάδος; Ε! αυτό θέλετε και; Αυτό δεν θα γίνει πότε! Αι και γ… προδότες! Από βλακεία, αμορφωσιά και προδοτική τοποθέτηση τους δυσαρεστεί η συμμαχία Ελλάδος-Γαλλίας, που είναι ο,τι καλλίτερο έχει επιτύχει η πατρίδα μας τα τελευταία χρόνια. Γιατί; Για να μπορούν οι Τούρκοι οι υπηρέτες και φίλοι των Γερμανών και όχι μόνο να δρουν ανενόχλητοι! Έτσι δεν είναι; Από την δημιουργία του νέου ελληνικού κράτους, είμαστε ή δεν είμαστε ύπουλοι υπηρέτες των ξένων;

Γιάννης Ζερβός

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed