Ποντάρισμα στη Βοσνία και στο 1.95 στη Σλοβακία

Εβδομάδα εθνικών ομάδων, με το πρόγραμμα της Πέμπτης (08/10) να περιλαμβάνει αμφίρροπες αναμετρήσεις. Για την ημιτελική φάση των πλέι οφ του Euro, διεξάγονται τα παιχνίδια Βοσνία-Bόρεια Ιρλανδία και Σλοβακία-Ιρλανδία. Μονά παιχνίδια και σε περίπτωση ισοπαλίας στο 90λεπτο, ακολουθεί παράταση και εφόσον χρειαστεί πέναλτι.

Τα πάντα για το Stoiximan Casino σε αυτή την αξιολόγηση!

ΒΟΣΝΙΑ – ΒΟΡΕΙΑ ΙΡΛΑΝΔΙΑ (21:45)

Η Βοσνία προέρχεται από εντός έδρας ήττα με σκορ 2-1 από την Πολωνία, για τη 2η αγωνιστική στο Nations League. Αν και προηγήθηκε με πέναλτι (24′), η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη και δέχθηκε την ολική ανατροπή στο 67′. Είχε προηγηθεί η ισοπαλία 1-1 στην έδρα της πανίσχυρης Ιταλίας, στο ντεμπούτο του Ντούσαν Μπάγεβιτς στην τεχνική ηγεσία των Βαλκάνιων. Μετράει μόλις μία νίκη στις πέντε τελευταίες υποχρεώσεις, με απολογισμό μία ισοπαλία και τρεις ήττες. Σε αυτό το διάστημα κράτησε το μηδέν μόλις σε μία αναμέτρηση, ενώ οι τέσσερις εξ αυτών ολοκληρώθηκαν με Over 2.5 Goal. Στο αγωνιστικό κομμάτι δεν υπολογίζονται οι Μπίτσακτσιτς (αμυντικός/Χόφενχαϊμ) και Σούνιτς (αμυντικός/Χενάν).

Η Bόρεια Ιρλανδία διαλύθηκε με σκορ 5-1 στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Νορβηγία για το Nations League. Κάκιστη εμφάνιση, αμυντικά έδειχνε να βρίσκεται σε άλλο γήπεδο και στο δεύτερο ημίχρονο κατέρρευσε αγωνιστικά. Δέχθηκε τέσσερα τέρματα και δεν είχε την παραμικρή αντίδραση, συμπλήρωσε τέσσερα (δύο ισοπαλίες, δύο ήττες) παιχνίδια χωρίς νίκη. Μετράει μόλις μία σε επτά προσπάθειες, με συνολικό απολογισμό δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Σε αυτό το διάστημα απέτυχε να κρατήσει το μηδέν σε έξι περιπτώσεις. Δεν αναφέρονται σημαντικά προβλήματα απουσιών και θα παραταχθεί πρακτικά πλήρης.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Η Βοσνία διαθέτει πιο έμπειρο σύνολο, με τους Πιάνιτς και Τζέκο να μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Η Bόρεια Ιρλανδία στηρίζεται στο ομαδικό πνεύμα και την καλή αμυντική λειτουργία, αλλά εδώ και καιρό παρουσιάζει τρανταχτές αδυναμίες στα μετόπισθεν. Ποντάρισμα στον άσο με τιμή 2.00 στο Stoiximan, που κρίνεται οριακά αποδεκτός.

ΣΛΟΒΑΚΙΑ – ΙΡΛΑΝΔΙΑ (21:45)

Η Σλοβακία έφερε ισοπαλία με το εκτός έδρας 1-1 απέναντι στο Ισραήλ για το Nations League. Προηγήθηκε στο 14ο λεπτό, στη συνέχεια έπαιξε για να διαφυλάξει το αποτέλεσμα και τιμωρήθηκε με ισοφάριση στις καθυστερήσεις. Μόλις μία νίκη στις έξι πρόσφατες υποχρεώσεις, με απολογισμό τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες. Απέτυχε να κρατήσει το μηδέν στα 10 από τα 11 τελευταία παιχνίδια (επίσημα και φιλικά). Στο αγωνιστικό σκέλος δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Ντουμπράβκα (τερματοφύλακας/Νιούκαστλ) και Λομπότκα (μέσος/Νάπολι). Σημαντική η επιστροφή του έμπειρου χαφ Μάρεκ Χάμσικ.

Η Ιρλανδία ηττήθηκε 1-0 εντός έδρας από τη Φινλανδία, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων στο Nations League. Δέχθηκε το καθοριστικό γκολ στο 63ο λεπτό, στη συνέχεια προσπάθησε να αντιδράσει χωρίς καμία επιτυχία. Δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα, μετράει μόλις μία νίκη σε έξι αναμετρήσεις. Απολογισμός τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες, έχοντας επικρατήσει της Νέας Ζηλανδίας με σκορ 3-1 σε φιλική αναμέτρηση στις 14/11/19. Η εστία της παραβιάστηκε στις πέντε πρόσφατες υποχρεώσεις, τελευταία φορά που κράτησε το μηδέν στις 12/10/19. Εκτός αποστολής οι Κόλεμαν (μπακ/Έβερτον) και Χάρι Άρτερ (μέσος/Νότιγχαμ Φόρεστ).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Μοιρασμένο παιχνίδι και το σετ αποδόσεων να προσφέρεται ισορροπημένο. Αμφότερες δύσκολα θα ρισκάρουν σε μεγάλο βαθμό, σε ζευγάρι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Επιλογή η ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο με απόδοση 1.95 στην Bet365, που συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες επαλήθευσης.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed