Συλλυπητήρια για την απώλεια της Κικής Κρούσσου

Με οδύνη πληροφορήθηκα την απώλεια της οικογενειακής φίλης μου Κικής (Κυριακής) Κρούσσου. Για πάνω από 20 χρόνια έδωσε με αξιοπρέπεια μια δύσκολη μάχη. Η Κική Κρούσσου ήταν μια ιδιαίτερα αγαπητή συμπολίτισσα που υπηρέτησε με ήθος και μαχητικότητα την τοπική δημοσιογραφία μέσω της εφημερίδας «Η ΠΕΝΑ», ενώ υπήρξε κοινωνικά δραστήρια με πολύπλευρη προσφορά. Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στον σύντροφο της ζωής της Κοσμά Κρούσσο, στην οικογένειά της και τους οικείους της.

Παναγής Καππάτος
Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης

Η σημερινή είδηση για τον πρόωρο χαμό της Κικής Κρούσσου μας γέμισε όλους με αβάσταχτη θλίψη. Η Κική με τον δικό της μοναδικό τρόπο έδωσε μαθήματα θάρρους και δύναμης. Η Κική αποτελούσε πάντα μια ξεχωριστή Πένα στην τοπική μας δημοσιογραφία. Η Κική ήταν άνθρωπος ευαίσθητος αλλά και δυνατός. Η Κική με τον πρόωρο χαμό της αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό στην τοπική μας κοινωνία. Δεν θα ξεχαστεί, γιατί τέτοιοι άνθρωποι γράφουν την ιστορία. Θερμότατα Συλλυπητήρια στους οικείους της.

Ο Δήμαρχος Αργοστολίου
Θεόφιλος Μιχαλάτος

Εκφράζω την βαθύτατη θλίψη μου για την απώλεια της αγαπημένης μου φίλης Κικής Κρούσσου, μιας σπάνιας προσωπικότητας που με τη δύναμη της ψυχής της μας δίδαξε το σημαίνει μάχη για τη ζωή. Η Κική προσέφερε στην κοινωνία μας και την τοπική δημοσιογραφία και αποτέλεσε παράδειγμα αξιοπρέπειας. Θερμά μας συλλυπητήρια στο σύζυγο και την οικογένειά της.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλληνίας & Ιθάκης
Σταύρος Τραυλός

Η απώλεια της Κικής Κρούσου στερεί την τοπική δημοσιογραφία από μια ψύχραιμη, δίκαιη και αξιόπιστη γραφίδα. Η Κική Κρούσου δίδαξε και με το σθένος, την υπομονή και την αξιοπρέπεια που έδωσε την μάχη για την αντιμετώπιση της χρόνιας ασθένειάς της. Θερμά συλλυπητήρια στον Κοσμά, στην οικογένεια της.

Θεόδωρος Γαλιατσάτος
τ. Περιφερειάρχης ΠΙΝ

Η ομάδα του «IONIAN GALAXY» εκφράζει τη βαθιά θλίψη της για την απώλεια της Κικής Θεοδωροπούλου. Η εκλιπούσα είχε έντονη δραστηριότητα στην κοινωνική ζωή του τόπου μας, μεταξύ άλλων, και στη δημοσιογραφία. Θα τη θυμόμαστε για την πολύπλευρη προσωπικότητά της, το ήθος και την ευγένειά της. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους της.

Για τον Ionian Galaxy
Ανδρέας Αρβανιτάκης

Την χαρακτήριζε πάντα ο ενθουσιασμός και το μεράκι για τη δημοσιογραφία, αλλά και το πάθος σε ό, τι καταπιανόταν. Για αυτό και η Κική Κρούσσου πάντα άφηνε το δικό της προσωπικό στίγμα. Παρά τις δυσκολίες, με αξιοπρέπεια και ήθος ήταν συνεχώς παρούσα στην κοινωνία, ενώ η προσφορά της στην Παράταξη της ΝΔ θα μείνει αξέχαστη. Η Κική έφυγε νωρίς, αλλά δίδαξε πολλά. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της.

Δ.Ε.Ε.Π. Κεφαλληνίας & Ιθάκης

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed