Απίστευτες σκηνές χθες το απόγευμα στην πλατεία Αργοστολίου, συμπολίτης μας προπηλακίστηκε από νεαρούς επειδή… φτερνίστηκε

Ο covid 19 και ο νέος εγκλεισμός που έρχεται από αύριο μας έχει κάνει να χάσουμε τελείως το μυαλό μας και να συμπεριφερόμαστε, όχι σαν άνθρωποι, αλλά σαν κάτι άλλο, με τρανό παράδειγμα το χθεσινό στην πλατεία Αργοστολίου.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε συλλέξει από αυτόπτες μάρτυρες, συμπολίτης μας, που μένει τον περισσότερο καιρό στην Αθήνα, καθόταν στο παγκάκι και κάπνιζε χωρίς φυσικά να φοράει την μάσκα του. Ο κόσμος δεν ήταν αρκετός, ωστόσο υπήρχε στην πλατεία και έκανε την βόλτα του. Σε κάποια στιγμή ο συμπολίτης μας φτερνίστηκε χωρίς να πάρει τις απαραίτητες υγειονομικές προφυλάξεις, την ώρα που περνούσε από μπροστά του μια παρέα τριών ατόμων. Του ζήτησαν κατευθείαν τον λόγο για το φτέρνισμα και κουβέντα στην κουβέντα, πέρα από τα… γαλλικά που αντάλλαξαν, έφτασαν μια ανάσα για να γίνει μακελειό. Ευτυχώς, άλλοι περιπατητές κατάλαβαν τι πάει να γίνει και παρενέβηκαν με αποτέλεσμα να μείνουμε μόνο στα… γαλλικά και σε κάποιες σπρωξιές. Ο κορωναϊός μας έχει κάνει να τρελαθούμε τελείως και όπως είπε ένας από τους παραβρισκόμενους, «σε λίγο θα κυκλοφορούμε στο Αργοστόλι με τα ντουφέκια και ένα κινητό στο χέρι για να καρφώνουμε ποιος δεν φοράει μάσκα και ποιος φτερνίζεται σε δημόσιο χώρο…».

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed