Πουλάει… τρέλα η «Ισχυρή Κεφαλονιά» ή γίνονται πολιτικά ανοίγματα προς κατεύθυνση που δεν περιμέναμε, 5-5 πήγαν οι ψήφοι για το Χωροταξικό

Σε ατραπούς που δεν ξέρουμε οδηγηθήκαμε σήμερα στο Δημοτικό Συμβούλιο Αργοστολίου, αφού σε ένα πολύ σημαντικό θέμα που αφορά το Χωροταξικό του νησιού μας οι άρχοντές μας δεν κατάφεραν να τα βρουν σε ενιαία γραμμή.
Από τη μία πλευρά η Δημοτική Αρχή του Θεόφιλου Μιχαλάτου δεν είχε άποψη για το θέμα, αφού άφησε όλο το… παιχνίδι να γίνει από τον πρώην πρόεδρο του ΤΕΕ, Αλέξανδρο Παντελειό, ο οποίος κατέβασε ψήφισμα το οποίο στηρίχθηκε από τους Δημοτικούς Συμβούλους της Δημοτικής Αρχής, από τους Σπύρο Πεφάνη και Αργύρη Γαβριελάτο, αλλά και από πέντε Συμβούλους της παράταξης της «Ισχυρής Κεφαλονιάς», τους Παναγή Βανδώρο και Σπύρο Ματιάτο (συνεργαζόμενους με τον Θεόφιλο Μιχαλάτο) και Γιάννη Λυκούδη, Διονύση Λυκούδη και Αλέξανδρο Παρίση. Σε διαφορετική κατεύθυνση κινήθηκαν οι υπόλοιποι πέντε της «Ισχυρής Κεφαλονιάς», οι Νίκος Ανουσάκης, Νίκος Μενάγιας, Άγγελος Κωνσταντάκης, Διονύσης Πολλάτος και Νίκος Παπαδάτος. Οι παραπάνω πέντε στήριξαν το ψήφισμα της Λαϊκής Συσπείρωσης, ενώ ο Μάκης Φόρτες (ως άλλος Πόντιος Πιλάτος) ψήφισε λευκό χωρίς να πάρει θέση επί του θέματος, την ώρα που κατά την διάρκεια της συζήτησης «χτυπιόταν» πάνω στον υπολογιστή του. Το θέμα είναι ότι η «Ισχυρή Κεφαλονιά» έχει αρχίσει να κάνει ανοίγματα μέσω κάποιων Συμβούλων της και σε άλλα μέτωπα.
Υ.Γ. Τσάμπα πήγε το προχθεσινό ψήσιμο και το τσούγκρισμα των ποτηριών στο σπίτι του Διονύση Λυκούδη, που ακολούθησε τον Παντελειό στην ψηφοφορία, σε αντίθεση με Νίκο Ανουσάκη και Νίκο Μενάγια, που ακολούθησαν το ψήφισμα της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed