Το αρτοποιείο, ζαχαροπλαστείο, καφετέρια ΣΠΑΘΗΣ προστατεύει την κοινωνία από την διασπορά του covid 19, ψωμί στο σπίτι με ένα τηλεφώνημα

Στις δύσκολες ημέρες που ζούμε στο νησί μας και με τα κρούσματα του covid 19 να αυξάνονται καθημερινά, το αρτοποιείο Σπαθής φροντίζει να προστατεύσει όλους εμάς που οι ανάγκες της καθημερινότητας μας αναγκάζουν να βγούμε έξω για να προμηθευτούμε τα απαραίτητα.
Στο κατάστημα Σπαθής ήδη εδώ και τρεις ημέρες λειτουργεί υπηρεσία delivery και για το ψωμί. Με ένα απλό τηλεφώνημα μπορείτε να προμηθευτείτε το ψωμί της ημέρας χωρίς να βγείτε από το σπίτι σας. Μαζί με το ψωμί μπορείτε να παραγγείλετε τον καφέ σας ή το γλυκό σας και σε ελάχιστα λεπτά τα απολαμβάνετε στην ασφάλεια και σιγουριά του σπιτιού σας. Οι ώρες delivery τις καθημερινές είναι από 07:30 έως 20:00, ενώ τις Κυριακές από τις 08:30 έως τις 20:00. Απολαύστε όλες τις λιχουδιές και τους καφέδες που σας προσφέρει η ζαχαροπλαστική Σπαθής και βέβαια προμηθευτείτε το ψωμί της ημέρας. Τηλέφωνα delivery: 26710-22044 και 26710-28391.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed