«Μαύρη ημέρα» για την Κεφαλονιά σήμερα, 11 κρούσματα covid 19 στο νησί μας, αρνητικό βγήκε το τεστ του π. Φώτιου Γαβριελάτου

Ως «μαύρη ημέρα» μπορεί να καταγραφεί για την Κεφαλονιά η 19η Νοεμβρίου, αφού σύμφωνα με την απογευματινή ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας τα κρούσματα covid 19 στο νησί μας έφτασαν τα 11.
Ήταν η πρώτη φορά από την αρχή της πανδημίας (πρώτου και δεύτερου κύματος) που ο αριθμός ατόμων με κορωναϊό ήταν διψήφιος. Αρκετά από αυτά τα κρούσματα εντοπίστηκαν στο Ληξούρι, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει στο Νοσοκομείο Αργοστολίου 50χρονη γυναίκα που έχει βαριά συμπτώματα και ίσως χρειαστεί να μεταφερθεί σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Νοσοκομείο του Ρίου. Αντίθετα, οι φήμες δεν επιβεβαιώθηκαν και ο ιερέας Φώτιος Γαβριελάτος αποδείχθηκε ότι είναι «καθαρός», μια και το τεστ που έκανε βγήκε αρνητικό. Γιατρός του νησιού μας ανέφερε σήμερα ότι στις επόμενες 2-3 ημέρες ίσως τα κρούσματα στην Κεφαλονιά γίνουν πολύ περισσότερα, μια και θα φτάσουμε στο… πικ του δευτέρου κύματος πριν μπουν και εφαρμοστούν τα μέτρα της κυβέρνησης.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed