Επανέναρξη με αποδόσεις 1.61 και 2.25 στη Λιγκ 1 Γαλλίας

Επιστροφή σε ρυθμούς πρωταθλημάτων, με το πρόγραμμα της Παρασκευής (20/11) να περιλαμβάνει δράση από το πρωτάθλημα Γαλλίας, Για την 11η αγωνιστική στη Λιγκ 1, η πρωτοπόρος Παρί Ζεν Ζερμέν δοκιμάζεται στην έδρα της Μονακό. Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, η ντεφορμέ Ρεν υποδέχεται την Μπορντό.

Διαβάστε εδώ την Novibet αξιολόγηση.

ΡΕΝ – ΜΠΟΡΝΤΟ (20:00)

H Ρεν πήγε στη διακοπή με την εκτός έδρας ήττα 3-0 από την πρωταθλήτρια Παρί Σεν Ζερμέν. Εμφάνιση κάτω του μέτριου, δέχθηκε δύο γκολ μέχρι το 21ο λεπτό και τέθηκε από νωρίς νοκ άουτ. Δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, μετράει μόλις μία νίκη στις επτά (δύο ισοπαλίες, τέσσερις ήττες) τελευταίες υποχρεώσεις σε όλες τις διοργανώσεις. Μετά από 10 αγωνιστικές στη Ligue 1 Γαλλίας, βρίσκεται στην 3η θέση με 18 βαθμούς και απέχει στο -1 από τη δεύτερη θέση. Ακολουθεί (24/11/) η εντός έδρας αναμέτρηση με την Τσέλσι για την 4η αγωνιστική στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μέτρια η εικόνα της Μπορντό, με τη συμπλήρωση περίπου του 1/4 στο φετινό πρωτάθλημα. Σε 10 αναμετρήσεις έχει νικήσει τρεις φορές και με 12 πόντους βρίσκεται στο δεύτερο μισό του βαθμολογικού πίνακα. Πιο πρόσφατη υποχρέωση πριν τη διακοπή στις 07/11, όταν και ηττήθηκε εντός έδρας με σκορ 2-0 από τη Μονπελιέ. Δυσκολεύεται σε μεγάλο βαθμό στο τελείωμα των φάσεων, έχει πετύχει εννέα τέρματα στη φετινή Λιγκ 1 Γαλλίας. Χωρίς ισοπαλία για πέντε (δύο νίκες, τρεις ήττες) διαδοχικές αγωνιστικές, τελευταία στις 27/09 με το εντός έδρας 0-0 απέναντι στη Νις. Με No Goal ολοκληρώθηκαν τα οκτώ παιχνίδια στην κατηγορία.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Η διακοπή αναμφίβολα αλλάζει τα αγωνιστικά δεδομένα, καθώς δεν γνωρίζουμε την ακριβή κατάσταση των δύο ομάδων. Σε καθοδική πορεία η Ρεν, τη στιγμή που η Μπορντό προέρχεται από δύο σερί ήττες. Σε υψηλή απόδοση το Over 2.5 Goal με το 2.25 στο Stoiximan να κρίνεται δελεαστικό και αξίζει το ρίσκο.

ΜΟΝΑΚΟ – ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ (20:00)

Σε καλή κατάσταση η Μονακό πριν τη διακοπή, με δύο σερί νίκες στο πρωτάθλημα Γαλλίας. Επικράτησε πανεύκολα με σκορ 4-0 εντός έδρας της Μπορντό, στη συνέχεια πήρε το ντέρμπι κόντρα στη Νις με 2-1 εκτός έδρας. Καταλαμβάνει την έκτη θέση με 17 πόντους σε 10 αγωνιστικές, απέχει στο -2 από τη δεύτερη της βαθμολογίας Λιλ. Διαθέτει την τρίτη καλύτερη επίθεση στο φετινό πρωτάθλημα με 17 τέρματα. Απέτυχε να κρατήσει το μηδέν σε οκτώ αναμετρήσεις στην κατηγορία.

Ασταμάτητη η Παρί Σεν Ζερμέν εντός συνόρων, μετά από 10 αγωνιστικές βρίσκεται στην κορυφή με 24 βαθμούς. Ήδη απέκτησε διαφορά πέντε βαθμών από τη δεύτερη θέση, προέρχεται από οκτώ διαδοχικές νίκες. Το μυαλό όλων βρίσκεται στο Τσάμπιονς Λιγκ, σε όμιλο που δεν τα πηγαίνει καλά και ζορίζεται αρκετά. Μία νίκη και δύο ήττες ο συνολικός απολογισμός, βρίσκεται στην 3η θέση με τρεις βαθμούς και έχει βουνό να σκαρφαλώσει. Με την πλάτη στον τοίχο ο Τόμας Τούχελ, ενδεχόμενη νέα αποτυχία θα βάλε τον Γερμανό τεχνικό σε μεγαλύτερους μπελάδες. Στις 24/11 υποδέχεται τη Λειψία. Εκτός οι Βεράτι (χαφ), Ντράξλερ (εξτρέμ), Ικάρντι (φορ). Θα τσεκαριστεί ο Νεϊμάρ (επιθετικός), η απόφαση θα παρθεί μετά την προπόνηση της Πέμπτης.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Ζευγάρι με παράδοση τα τελευταία χρόνια σε υψηλά σκορ, αμφότερες προέρχονται από σερί νικών και σκοράρουν με σχετική ευκολία. Δύσκολα θα μείνει το σκορ σε χαμηλά επίπεδα, επιλογή το combo bet Goal/Goal+Over 2.5 Goal σε απόδοση 1.61 στο Stoiximan.

 

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed