Συλλυπητήρια επιστολή από τον «Υπερίωνα»

Το Δ.Σ. της Ένωσης Προστασίας της Ισότητας και των Δικαιωμάτων Α.μεΑ. «ΥΠΕΡΙΩΝ» σύσσωμο και συντεθλιμμένο εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στις οικογένειές των απολεσθέντων μελών της Ένωσής μας :
Προς την οικογένεια της αξιολάτρευτης Γερασιμούλας (Μίνας) Κούτση και
Προς την οικογένεια της αγωνίστριας Νάντιας Μαρούλη.
Δυστυχώς οι απώλειες αγαπημένων προσώπων και μάλιστα σε νεαρή ηλικία, αφήνουν μεγάλα κενά, τόσο στην Ένωσή μας, όσο και στις οικογένειές τους. Οικογένειες που από την πρώτη στιγμή της Ίδρυσης της Ένωσής μας βρίσκονται πλάι μας ή ως ιδρυτικά μέλη, ή ως αρωγοί αυτής. Πάλεψαν πολύ, όμως δεν κατάφεραν να κερδίσουν τη μάχη και αυτό είναι που μας έχει πληγώσει ιδιαιτέρως.
Δια του παρόντος, θέλουμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια προς τις οικογένειές τους και να ευχηθούμε στις αποθανούσες να είναι ελαφρύ το χώμα, που ήδη τις έχει σκεπάσει. Να βρεθούν στην αγκαλιά των αγγέλων, γιατί θεωρούμε ότι ήταν άγγελοι και στην επίγεια ζωή τους.
Κλείνοντας, να ευχηθούμε στις οικογένειες να ξεπεράσουν με τον πιο ανώδυνο τρόπο τη θλίψη τους και τα κενά που αφήνει η απώλεια ενός ανθρώπου. Η πόρτα της Ένωσης είναι ανοιχτή για οποιαδήποτε δυσκολία τους παρουσιασθεί και είμαστε πρόθυμοι να βοηθήσουμε τόσο εμείς ως Δ.Σ., όσο και το Επιστημονικό προσωπικό του Κ.Δ.Η.Φ. Με τη συμπαράσταση όλων μας…

Η Πρόεδρος                                         Η Γενική Γραμματέας
Σοφία Μαροπούλου-Ζαφειράτου      Μαρία Λαδά

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed