Σκοράρουν σε Γαλλία και Ολλανδία για το 1.62 και 1.73

Τέταρτη αγωνιστική στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, με το πρόγραμμα της Πέμπτης (26/11) να περιλαμβάνει ενδιαφέροντα παιχνίδια. Ξεχωρίζει μάχη του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία απέναντι στην Αϊντχόφεν. Στη Γαλλία διεξάγεται το ζευγάρι Λιλ – Μίλαν, με τους «ροσονέρι» να παρατάσσονται χωρίς τον Ιμπραΐμοβιτς και τον τεχνικό Στέφανο Πιόλι.

ΛΙΛ – ΜΙΛΑΝ (19:55)

Η Λιλ επικράτησε πανεύκολα εντός έδρας με σκορ 4-0 απέναντι στη Λοριάν. Πειστική εμφάνιση από το σύνολο του Κριστόφ Γκαλτιέ, εκμεταλλεύθηκε το στραβοπάτημα της Παρί Σεν Ζερμέν και μείωσε σε απόσταση (-2) βολής τη διαφορά από την κορυφή. Στο τελευταίο παιχνίδι του ομίλου στο Γιουρόπα Λιγκ, πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και έφυγε με νίκη 3-0 από την Ιταλία κόντρα στη Μίλαν. Σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση, μετά από τρεις αγωνιστικές έχει επτά βαθμούς και το προβάδισμα για πρόκριση στη νοκ άουτ φάση της διοργάνωσης. Μόλις μία ήττα στις 14 φετινές υποχρεώσεις σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό: οκτώ νίκες και πέντε ισοπαλίες. Δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Ρενάτο Σάντσες (χαφ) και Γιλμάζ (επιθετικός).

Η Μίλαν έφυγε με διπλό (3-1) από το «Σαν Πάολο» κόντρα στη Νάπολι, συνεχίζοντας ακάθεκτη στην κορυφή της Σέριε Α Ιταλίας. Δύο τέρματα από τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, που παρατάχθηκε χωρίς τον Στέφανο Πιόλι. Ο Ιταλός τεχνικός διαγνώστηκε θετικός στον Covid, θα απουσιάσει και στο σημερινό παιχνίδι, όπως και ο βοηθός του. Χρέη εκτελεί ξανά ο Ντανιέλε Μπονέρα. Στο γκρουπ του Γιουρόπα Λιγκ, έχει έξι βαθμούς σε τρεις αναμετρήσεις και δύσκολα θα χάσει την πρόκριση. Στο αγωνιστικό κομμάτι θα απουσιάσουν οι τραυματίες Ιμπραΐμοβιτς (φορ) και Λεάο (μεσοεπιθετικός).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Αμφότερες θα παλέψουν για την πρώτη θέση στον όμιλο, σε αναμέτρηση που αναμένεται γρήγορος ρυθμός και φάσεις. Ποντάρισμα στο Goal/Goal με απόδοση 1.62 στο Stoiximan.

ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ – ΠΑΟΚ (22:00)

H Αϊντχόφεν προέρχεται από εκτός έδρας ισοπαλία με σκορ 1-1 απέναντι στην Τβέντε. Προηγήθηκε στο 8ο λεπτό, στη συνέχεια αστόχησε σε πέναλτι και ισοφαρίστηκε από τα 11 βήματα στο 63′. Μετά από εννέα αγωνιστικές στο πρωτάθλημα Ολλανδίας, βρίσκεται στην 4η θέση με 20 βαθμούς και απέχει στο -4 από την κορυφή. Στον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ δεν πραγματοποιεί καλή πορεία, μετράει τρεις βαθμούς σε τρεις αγωνιστικές και το σημερινό παιχνίδι έχει τον χαρακτήρα «τελικού». Το Over 2.5 Goal εμφανίστηκε στα επτά από τα οκτώ τελευταία παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Δεν υπολογίζεται ο τραυματίας Γκέτσε (μεσοεπιθετικός).

Ο ΠΑΟΚ νίκησε εντός έδρας 2-1 στον ΠΑΣ Γιάννινα, με το καθοριστικό γκολ να έρχεται στις καθυστερήσεις. Τέταρτο διαδοχικό τρίποντο σε Ελλάδα και Ευρώπη, μεσοεπιθετικά βρίσκει λύσεις και άλλαξε η ψυχολογία με την παρουσία του Πάμπλο Γκαρσία στην τεχνική ηγεσία. Το εντός έδρας 4-1 απέναντι στην Αϊντχόφεν του δίνει αρκετές ελπίδες πρόκρισης στη νοκ άουτ φάση του Γιουρόπα Λιγκ, με θετικό αποτέλεσμα το βράδυ της Πέμπτης θα κάνει αποφασιστικό βήμα. Αήττητος για οκτώ σερί παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό: πέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες. Σε αυτό το διάστημα απέτυχε να σκοράρει μόλις σε μία αναμέτρηση και το 0-0 στην έδρα της Γρανάδα. Σταθερά εκτός πλάνων οι Γιαννούλης (μπακ) και Μιχάι (στόπερ), που απουσιάσαν και στο ματς πρωταθλήματος.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Ομάδες με ικανότητα στο σκοράρισμα, παράλληλα και με αρκετά κενά στην άμυνα. Περιμένουμε εκατέρωθεν ευκαιρίες, επιλογή το Γκολ/Γκολ σε απόδοση 1.73 στο Stoiximan.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed