Με το 2.07 στη Γερμανία και το 3.30 στην Πρέμιερ Λιγκ

Επιστροφή σε ρυθμούς πρωταθλημάτων, με το πρόγραμμα της Παρασκευής (27/11) να περιλαμβάνει την έναρξη των αγωνιστικών στις ευρωπαϊκές λίγκες. Στην Μπούντεσλιγκα διεξάγεται το ζευγάρι Βόλφσμπουργκ-Βέρντερ, με τις δύο ομάδες να παραμένουν αήττητες για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αμφίρροπη αναμέτρηση στην Πρέμιερ Λιγκ, με την Κρίσταλ Πάλας να υποδέχεται τη Νιούκαστλ.

Βρείτε εδώ τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα.

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΒΕΡΝΤΕΡ (21:30)

H Βόλφσμπουργκ έδωσε συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα, με το εκτός έδρας τρίποντο (2-0) απέναντι στη Σάλκε. Εκμεταλλεύθηκε στο έπακρο τις αμυντικές αδυναμίες των γηπεδούχων, σκόραρε δύο φορές μέχρι το 24ο λεπτό και στη συνέχεια έκανε σωστή διαχείριση του αποτελέσματος. Αήττητη και στις οκτώ φετινές αγωνιστικές στην Μπούντεσλιγκα Γερμανίας, με απολογισμό: τρεις νίκες και πέντε ισοπαλίες. Βρίσκεται στην 6η θέση με 14 βαθμούς και απέχει στο -3 από την τετράδα. Με Under 2.5 Goal ολοκληρώθηκαν οι έξι αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα. Εκτός αποστολής οι Πόνγκρατσιτς (αμυντικός) και Γκιλαβογκί (χαφ).

Η Βέρντερ απέσπασε εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 στο Μόναχο από την ασταμάτητη Μπάγερν. Προηγήθηκε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, στη συνέχεια δεν φοβήθηκε στους γηπεδούχους και δημιούργησε ευκαιρίες να σκοράρει δεύτερο γκολ. Ισοφαρίστηκε στο 62′, κράτησε με σχετική ευκολία τον βαθμό σε παιχνίδι που απειλήθηκε σε ελάχιστες περιπτώσεις. Διεύρυνε το αήττητο σερί σε επτά αγωνιστικές, μοναδική ήττα (4-1) στην πρεμιέρα από τη Χέρτα εντός έδρας. Προέρχεται από πέντε διαδοχικές ισοπαλίες, όλες με το ίδιο σκορ 1-1. Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν οι επτά από τις οκτώ φετινές αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα. Παραμένει σταθερά εκτός ο Βέλκοβιτς (αμυντικός).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Σε ανοδική πορεία η Βόλφσμπουργκ, τη στιγμή που η Βέρντερ προέρχεται από αήττητο σερί κατά κύριο λόγο με ισοπαλίας. Αναμέτρηση που θα κριθεί στις λεπτομέρειες, αμφότερες σκοράρουν αλλά δύσκολα ξεφεύγει το σκορ στα παιχνίδια τους. Ποντάρισμα στα 2-3 γκολ με απόδοση 2.07 στο Stoiximan, επιλογή που καλύπτει αρκετά πιθανά ενδεχόμενα.

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ – ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ (22:00)

H Κρίσταλ Πάλας ηττήθηκε στις λεπτομέρειες με σκορ 1-0 στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπέρνλι. Δέχθηκε το καθοριστικό γκολ στο 8ο λεπτό, στη συνέχεια απείλησε και απειλήθηκε και κάλλιστα θα μπορούσε να ισοφαρίσει. Ικανοποιητικός μέχρι στιγμής ο απολογισμός, μετά από εννέα αγωνιστικές στην Πρέμιερ Λιγκ έχει μαζέψει 13 πόντους και βρίσκεται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα. Απέτυχε να κρατήσει το μηδέν για οκτώ διαδοχικές υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα, μοναδική φορά που τα κατάφερε στην πρεμιέρα (12/09), με το εντός έδρας 1-0 κόντρα στη Σαουθάμπτον. Εκτός αποστολής οι κομβικοί Μιλιβόγεβιτς (μέσος) και Ζάχα (επιθετικός).

Η Νιούκαστλ ηττήθηκε 2-0 εντός έδρας από την Τσέλσι, με το τελικό αποτέλεσμα να κρίνεται απόλυτα δίκαιο. Εμφάνιση κάτω του μετρίου, πίσω στο σκορ από το 10ο λεπτό και στη συνέχεια γλίτωσε το γκολ σε αρκετές περιπτώσεις. Δέχθηκε το χαριστική βολή στο 65′, είχε δοκάρι για να μειώσει και δεν άξιζε κάτι περισσότερο. Δεύτερη σερί ήττα στην Πρέμιερ Λιγκ, μετράει μόλις μία νίκη στις πέντε πρόσφατες υποχρεώσεις με απολογισμό: μία ισοπαλία, τρεις ήττες. Παραμένει σταθερά εκτός ο Φρέισερ (χαφ). Θα τσεκαριστούν οι Λάσελς (αμυντικός) Σέλβεϊ και Ρίτσι (μέσοι). Διαθέσιμος ο Κάλουμ Γουίλσον (επιθετικός).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Ισορροπημένο ζευγάρι και όλα τα αποτελέσματα μοιάζουν πιθανά. Η Κρίσταλ Πάλας θα παραταχθεί με δύο σημαντικές απουσίες, τη στιγμή που η Νιούκαστλ δεν βρίσκεται στα καλύτερά της. Αξίζει να ρισκάρουμε στην ισοπαλία με απόδοση 3.30 στο Stoiximan.

 

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed