Σε κατάσταση… βρασμού αρκετοί πρόεδροι Κοινοτήτων του Δήμου Αργοστολίου, «στολίστηκαν», αλλά ο Θεόφιλος Μιχαλάτος τους… ξέχασε

Κανείς δεν αμφιβάλλει, ούτε και οι… ψεκασμένοι του νησιού, ότι ο φετινός στολισμός για τα Χριστούγεννα είναι ένας από τους καλύτερους της τελευταίας δεκαετίας, ωστόσο υπάρχει και το «αλλά» που το προκάλεσε ο ίδιος ο Δήμαρχος Αργοστολίου, Θεόφιλος Μιχαλάτος.
Για πρώτη φορά στα χρονικά ο Δήμαρχος ευχήθηκε σε όλους το Καλές Γιορτές μέσα από ένα ωραίο και προσεγμένο video. Τα παράπονα από έξι τουλάχιστον προέδρους Κοινοτήτων που επικοινώνησαν με την ιστοσελίδα ήταν μεγάλα. Κατηγόρησαν τον Δήμαρχο για την… ανυπαρξία των Κοινοτήτων τους στο video του Δήμου Αργοστολίου. «Στις εκλογές ήταν καλός ο Θεόφιλος, έτρεχε στο χωριό μας για ψήφους και του τις δώσαμε για να ξεφύγουμε από τη… Φουρέιρα και από τη Βίσση», μας είπε ένας πρόεδρος. Ένας άλλος ανέφερε: «Ο Θεόφιλος βγήκε Δήμαρχος γιατί υποσχέθηκε όταν ήρθε στο χωριό μας ότι ο Δήμος δεν είναι μόνο το Αργοστόλι, αλλά και οι Κοινότητές του. Τώρα τι κάνει, ότι και προηγούμενος; Στολιστήκαμε και τον περιμέναμε, αλλά δεν ήρθε ποτέ». Ενώ ένας τρίτος και μάλιστα εκλεγμένος με την δική του παράταξη είπε: «Η Κοινότητά μας ήταν ξεχασμένη για δέκα χρόνια, στηρίξαμε τον Θεόφιλο για να βγούμε από την αφάνεια, στολίσαμε το χωριό μας, αλλά ο Δήμαρχος μας ξέχασε».
Η αλήθεια είναι πως ο κ. Μιχαλάτος έφτιαξε ένα καταπληκτικό video, αλλά ακολούθησε την πεπατημένη των προηγούμενων που τόσο κατηγορούσε προεκλογικά. Τον Απρίλιο και τον Μάιο του 2019 είχε κάνει σημαία του το Ο Δήμος δεν είναι μόνο το Αργοστόλι, αλλά και τα χωριά του και εδώ έκανε λάθος. Οι Κοινότητες ξεχάστηκαν, η επαρχία του Δήμου έμεινε πάλι στα αζήτητα. Ο Πόρος, η Σκάλα, τα Φαρακλάτα, τα Βλαχάτα, αλλά και μικρότερες Κοινότητες έμειναν εκτός νυμφώνος, εκτός γιορτών, ξεχασμένοι από τον άνθρωποι που οι ίδιοι ψήφισαν στην συντριπτική τους πλειοψηφία για να είναι Δήμαρχος τώρα. Ίσως να το ξανακοιτάξουν εκεί στον Δήμο και με μια «Ορθή Επανάληψη» στο video να διορθώσουν το λάθος τους και να δώσουν χαρά σε όλους αυτούς τους ξεχασμένους και απογοητευμένους δημότες της επαρχίας του Αργοστολίου.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed