Γκολ με 2.00 και 2.55 στην Πρέμιερ Λιγκ

Τεράστιο ενδιαφέρον παρουσιάζει το πρόγραμμα του Σαββάτου (05/12) στην αγγλική Πρέμιερ Λιγκ. Για την 11η αγωνιστική διεξάγονται τα ζευγάρια Γουέστ Χαμ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι-Λιντς.

Δείτε εδώ πως μπορείτε να κάνετε Winmasters Εγγραφή.

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ (19:30)

H Γουέστ Χαμ νίκησε εντός έδρας με σκορ 2-1 την Άστον Βίλα και συνέχισε στα θετικά αποτελέσματα. Σκόραρε από μία φορά στις αρχές κάθε ημιχρόνου, ενδιάμεσα ισοφαρίστηκε (25′) και στις καθυστερήσεις γλίτωσε την ισοφάριση έπειτα από υπόδειξη του VAR. Τρίτη σερί νίκη στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, μετράει μόλις μία ήττα στις οκτώ τελευταίες αγωνιστικές με απολογισμό: πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες. Σκαρφάλωσε στην πέμπτη θέση με 17 βαθμούς και απέχει σε απόσταση βολής από την τετράδα. Ο τεχνικός Ντέιβιντ Μόις θα στερηθεί τις υπηρεσίες του βασικού επιθετικού Αντόνιο, που θα απουσιάσει εξαιτίας τραυματισμού. Αντίθετα, επιστρέφει ο φορ Γιαρμολένκο.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ηττήθηκε εντός έδρας 3-1 από την Παρί Σεν Ζερμέν, με το αποτέλεσμα να κρίνεται δίκαιο. Ισοφάρισε προσωρινά, στη συνέχεια απέτυχε να σταθεί όρθια και δέχθηκε δύο τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο. Ακολουθεί (08/12) ο «τελικός» πρόκρισης στη Γερμανία με αντίπαλο τη Λειψία για μία θέση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Δόθηκε τέλος στο νικηφόρο σερί των τεσσάρων αναμετρήσεων σε όλες τις διοργανώσεις. Στην Πρέμιερ Λιγκ προέρχεται από νίκη 3-2 στην έδρα της Σαουθάμπτον, σε παιχνίδι που ανέτρεψε μειονέκτημα δύο τερμάτων στις καθυστερήσεις. Την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται στο «Ολντ Τράφορντ» τη Μάντσεστερ Σίτι στο ντέρμπι της πόλης. Θα τσεκαριστεί οι Ράσφορντ (βασικός επιθετικός), που ταλαιπωρείται από τραυματισμό.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καλείται να διαχειριστεί τα συνεχόμενα απαιτητικά παιχνίδια σε Αγγλία και Ευρώπη. Σε φόρμα και άκρως επικίνδυνη η Γουέστ Χαμ, σε ζευγάρι που περιμένουμε να ξεφύγει το σκορ. Επιλογή το συνδυαστικό Goal/Goal+Over 2.5 Goal με απόδοση 2.00 στη Winmasters.

ΤΣΕΛΣΙ – ΛΙΝΤΣ (22:00)

Πρώτη και καλύτερη η Τσέλσι στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, με την εντυπωσιακή νίκη 4-0 στην έδρα της Σεβίλλης. Κορυφαίος με διαφορά στο παιχνίδι της Ανδαλουσίας, ο Ολιβιέ Ζιρού με τον έμπειρο Γάλλο φορ να σκοράρει καρέ τερμάτων. Στροφή στην Πρέμιερ Λιγκ, όπου διανύει εξαιρετικό φεγγάρι και παραμένει αήττητη για οκτώ (τέσσερις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες) διαδοχικές αγωνιστικές. Στο πιο πρόσφατο ματς έμεινε στο εντός έδρας 0-0 με την Τότεναμ, με το τελικό αποτέλεσμα να κρίνεται δίκαιο. Οριακά ανώτερη, είχε 2-3 ευκαιρίες να σκοράρει και απειλήθηκε ελάχιστα. Σταθερά σε απόσταση βολής από την κορυφή και στο -2 από τις Τότεναμ και Λίβερπουλ. Χωρίς προβλήματα απουσιών ο τεχνικός Φρανκ Λάμπαρντ.

Η Λιντς επικράτησε εκτός έδρας με σκορ 1-0 κόντρα στην Έβερτον, σε αναμέτρηση με ρυθμό, δοκάρια και αρκετές ευκαιρίες εκατέρωθεν. Πέτυχε το καθοριστικό γκολ στο 79ο λεπτό, επέστρεψε στα τρίποντα μετά από τρεις αγωνιστικές. Στα θετικά για το σύνολο του Μαρσέλο Μπιέλσα το μηδέν παθητικό για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι στην αγγλική Πρέμιερ Λιγκ. Σκόραρε και στις πέντε φετινές εκτός έδρας υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα. Σε αυτό το διάστημα δεν έχει εμφανιστεί η ισοπαλία, έχει τρεις νίκες και δύο ήττες. Εκτός αποστολής οι σταθερά τραυματίες Σάκλετον (μέσος) και Πάμπλο Ερνάντες (χαφ).

 

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Σε τοπ φόρμα η Τσέλσι και δύσκολα κοντράρεται τη δεδομένη χρονική περίοδο. Η Λιντς δείχνει εμφανέστατα σημάδια βελτίωσης και δεν είναι τόσο αουτσάιντερ, όσο υποδηλώνει το σετ αποδόσεων. Πάμε με τα λίγα τέρματα και το Under 2.5 Goal σε απόδοση 2.55 στη win masters.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Σε τοπ φόρμα η Τσέλσι και δύσκολα κοντράρεται τη δεδομένη χρονική περίοδο. Η Λιντς δείχνει εμφανέστατα σημάδια βελτίωσης και δεν είναι τόσο αουτσάιντερ, όσο υποδηλώνει το σετ αποδόσεων. Πάμε με τα λίγα τέρματα και το Under 2.5 Goal σε απόδοση 2.55 στο Stoiximan.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed