Θόδωρος Γαλιατσάτος: «Για μιά ακόμη φορά η Περιφερειάρχης και η περιφερειακή αρχή ειναι ανίκανοι να κατανοήσουν τις λαϊκές ανάγκες»

Είναι αντιληπτή από όλους και όλες, ιδιαίτερα αυτών που επιθυμούσαν να το αξιοποιήσουν, η αποτυχία του προγράμματος “Εξοικονομώ-Αυτονομώ”. Ειδικά στα Ιόνια Νησιά δεν καλύφθηκε ούτε το 10% των αναγκών!
Για τον λόγο αυτό ζητήσαμε απο την περιφερειάρχη να εκδώσει η ΠΙΝ νέα πρόσκληση με το ίδιο αντικείμενο της ενεργειακής αναβάθμισης και με τοπική εμβέλεια στα Ιόνια Νησιά. Τί απάντηση λάβαμε; Η κα Κράτσα-Τσαγκαροπούλου ενώ αναγνώρισε την αποτυχία του προγράμματος, στο δια ταύτα, “μηδέν εις το πηλίκο”. Μισόλογα και γενικότητες χωρίς καμία δέσμευση για την ανάληψη πρωτοβουλίας από την ΠΙΝ ώστε να δοθεί θετική διέξοδος στους συμπολίτες μας που έχουν ήδη ετοιμάσει τεχνικούς φακέλους και σε όσους ακόμη επιθυμούν να προχωρήσουν σε ενεργειακή αναβάθμιση των κατοικιών τους. Για μια ακόμη φορά η Περιφερειάρχης και η περιφερειακή αρχή είναι ανίκανοι να κατανοήσουν τις λαϊκές ανάγκες!

Θεόδωρος Γαλιατσάτος
επικεφαλής ΑΝΑΣΑ
π. Περιφερειάρχης ΠΙΝ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed