Βίκτωρας Ρουχωτάς: «Πίσω μας βρίσκεται ένα έτος γεμάτο προκλήσεις, ας νικήσουμε τον εχθρό που νομίζει ότι είναι καλύτερος από εμάς»

Αγαπητοί φίλοι, πίσω μας βρίσκεται ένα έτος γεμάτο προκλήσεις. Από το 2020 είμαστε αναγκασμένοι να συμπεριφερόμαστε, να σκεπτόμαστε και να εργαζόμαστε εντελώς διαφορετικά απ’ ό,τι είχαμε συνηθίσει.
Βρισκόμαστε σε πόλεμο με έναν αόρατο εχθρό, ο οποίος μας ανάγκασε να “παίξουμε το δικό του παιχνίδι” και να στρέψουμε όλες μας τις δυνάμεις σε αυτόν. Εκείνος όμως μας γέλασε κατάμουτρα. Είχα την σκέψη να απευθυνθώ σε όλες τις αδελφικές και φίλες πόλεις, καθώς και επιτίμους προξένους της Γαλλίας κυρίας Εμμανουέλας Σινάγκρα και της Ιταλίας κυρίας Graziella Micheletti. Η πρόταση μου ήταν να κάνουμε ένα βίντεο όλοι μαζί το όποιο θα αντιπροσωπεύει αυτή την αδελφική σχέση και συνεργασία μας. Να κάνουμε ένα κολλάζ και αυτές τις ημέρες και ώρες αφού δεν μπορούμε να το κάνουμε δια ζώσης ας το κάνουμε διαδικτυακά εδώ. Ας νικήσουμε τον εχθρό που νομίζει ότι είναι καλύτερος από εμάς! Ας του δείξουμε ότι έχουμε αναδείξει τον καλύτερό μας εαυτό, παρά τις δυσκολίες που μας έχει προκαλέσει! Το 2021ας νικήσουν η αγάπη και η φιλία! Καλή χρόνια σε όλους!

Βίκτωρ Ρουχωτάς
Σύμβουλος Δήμου Αργοστολίου στο Πολιτισμό
Επίτιμος Πρόξενος Σερβίας

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed