Χορός των γκολ σε Γερμανία και Αγγλία, πετάει η Γκενκ, 5αδα για γούστα στο 29.5

Κλασικό πλούσιο Σαββατιάτικο κουπόνι το σημερινό (09/01) με δράση σε σχεδόν όλα τα δημοφιλή πρωταθλήματα και πολλές στοιχηματικές επιλογές. Το Betarades.gr έχει καταλήξει σε μία δυνατή 5αδα από Γερμανία, Αγγλία, Γαλλία, Βέλγιο και Ελλάδα. Όλες τις παρακάτω επιλογές μας τις βρίσκεται σε κορυφαίες αποδόσεις στην bwin. Πάμε τώρα στην ανάλυσή τους.

Με τα γκολ στο Φράιμπουργκ

Ξεκινάμε το στοιχηματικό μας ταξίδι από την Μπουντεσλίγκα. Στις 16:30 η Φράιμπουργκ υποδέχεται την Κολωνία για την 15η αγωνιστική. Σε σούπερ φόρμα οι γηπεδούχοι, μετρούν 4 σερί νίκες στο πρωτάθλημα με εντυπωσιακές εμφανίσεις και 11 γκολ ενεργητικό! Ποδαρικό με το δεξί για το 2021, το περασμένο Σάββατο πέρασαν από την έδρα της Χόφενχαϊμ με 1-3, “καθαρίζοντας” τη νίκη από το πρώτο ημίχρονο (0-3). Βρίσκονται στην 9η θέση και γλυκοκοιτάζουν πλέον την Ευρώπη. Από την άλλη, η Κολωνία έχει ως στόχο την παραμονή στην κατηγορία. Πόνεσε η εντός έδρας ήττα από την Άουγκσμπουργκ την προηγούμενη αγωνιστική, αλλά μακριά από το γήπεδό της είναι αρκετά ανταγωνιστική, δίχως ήττα στις 5 τελευταίες εξόδους. Η Φράιμπουργκ παίζει με αυτοπεποίθηση και άγνοια κινδύνου, περιμένουμε να συμπαρασύρει την Κολωνία σε ένα παιχνίδι με γρήγορο τέμπο και ευκαιρίες εκατέρωθεν. Θα ποντάρουμε στο Over 2.5, σε απόδοση 1.90.

Ανοιχτό ματς στο Ewood Park

Μεταφερόμαστε βορειοδυτικά, στο Ewood Park, όπου στις 17:00 η Μπλάκμπερν υποδέχεται την Ντονκάστερ για τον 3ο γύρο του FA Cup. Πρόκειται για νοκ άουτ αγώνα με παράταση και πέναλτι σε περίπτωση ισοπαλίας. Η Μπλάκμπερν είναι 11η στην Τσάμπιονσιπ, στο -5 από τα playoffs ανόδου και προέρχεται από το διπλό στο Μπέρμιγχαμ (0-2). Γενικά δεν είναι σε πολύ καλή κατάσταση και η εστία της παραβιάζεται συχνά τελευταία. Η Ντονκάστερ αγωνίζεται μία κατηγορία πιο κάτω, είναι 4η στη League One, όπου έχει να αγωνιστεί από τις 22/12, όταν και διακόπηκε το νικηφόρο της σερί στο εντός έδρας 0-1 από την Σριούσμπερι. Είχαν προηγηθεί τρία σερί Over. Περιμένουμε μία αναμέτρηση με υψηλό τέμπο, ανάμεσα σε δύο ομάδες που θα παίξουν δίχως άγχος, αφού ο πρωταρχικός τους στόχος είναι το πρωτάθλημα. Καλή ομάδα η Ντονκάστερ για το επίπεδό της, μπορεί να βοηθήσει στο σκοράρισμα, γι αυτό θα ποντάρουμε στο Over 2.5 του 1.80.

Μπάζει η άμυνα της Λοριάν

Συνεχίζουμε το οδοιπορικό στο νότο τη Γαλλίας. Στις 22:00, η Μπορντό φιλοξενεί τη Λοριάν για την 19η αγωνιστική της Ligue 1. Οι Γιρονδίνοι ξεκίνησαν το 2021 με τη “λευκή” ισοπαλία στην έδρα της Μετς και διατηρήθηκαν στη 12η θέση, στο -8 από την 5αδα και στο +10 από την επικίνδυνη ζώνη. Σε πολύ κακό φεγγάρι η Λοριάν, μετρά μόλις μία νίκη στα τελευταία 11 παιχνίδια της (1-2-8) και βρίσκεται στην προτελευταία θέση της λίγκας. Εφιαλτικό το ποδαρικό της στο 2021, την Τετάρτη διασύρθηκε εντός έδρας από τη Μονακό με 2-5 και επιβεβαίωσε την τραγική της αμυντική συμπεριφορά. Στα τέσσερα τελευταία ματς έχει δεχθεί 12 γκολ, ενώ δεν έχει σκοράρει στις 4/5 τελευταίες εξόδους της! Ιδανικός αντίπαλος η Λοριάν για να αντιδράσει η σαφώς πιο ποιοτική και σοβαρή Μπορντό. Δεν θα αντέξει η άμυνα των φιλοξενούμενων, επιλογή ο άσος στο 2.00.

Πετάει η Γκενκ

Κλείνουμε τις ποδοσφαιρικές επιλογές του Σαββάτου από το Βέλγιο. Στις 19:30, η Γκενκ αγωνίζεται στην έδρα της Κορτράικ. Ανάμεικτα τα αποτελέσματα των γηπεδούχων τελευταία, στο κλείσιμο του 2020 επικράτησαν εντός έδρας της Γάνδης με 1-0, εκμεταλλευόμενοι την αποβολή των αντιπάλων από νωρίς. Βρίσκονται στην 8η θέση με 26 πόντους και έχουν ως στόχο την παρουσία τους στα playoffs. Η Γκενκ πάει φουλ για πρωτάθλημα! Εντυπωσιακή το τελευταίο δίμηνο με 9 νίκες στα 11 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, βρέθηκε στο -1 από την κορυφή, αποδίδωντας πολύ όμορφο επιθετικό ποδόσφαιρο. Μετρούν 5/6 διπλά από τον Οκτώβρη και μετά, μοναδική απώλεια το 1-0 στην Άντερλεχτ, επικράτησε 1-5 και 1-4 στις έδρες της Σερκλ Μπριζ και Έουπεν αντίστοιχα! Σαφώς πιο ποιοτική και πιο φορμαρισμένη η Γκενκ, θα την στηρίξουμε να κάνει ακόμη μία νίκη στο 2.25 του διπλού.

Ευκαιρία για το Περιστέρι

Ολοκληρώνουμε τις Σαββατιάτικες προτάσεις με μπάσκετ από τα εγχώρια. Στις 19:00, ο Άρης υποδέχεται το Περιστέρι. Προβληματική η αγωνιστική και εξωαγωνιστική κατάσταση στον Άρη, που μετρά 5 ήττες στα τελευταία 6 παιχνίδια. Πιο δυνατή ομάδα το Περιστέρι, την προηγούμενη εβδομάδα επικράτησε του ΠΑΟΚ με 76-67 και βρίσκεται στη 2η θέση του πρωταθλήματος. Θα επιλέξουμε τους φιλοξενούμενος, στο διπλό με -3.5 χάντικαπ (1.92).

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed