Οι πολίτες έχουν την δυνατότητα προγραμματισμού ραντεβού εμβολιασμού για τον COVID-19 στα ΚΕΠ του Δήμου Αργοστολίου

Οι πολίτες έχουν την δυνατότητα προγραμματισμού ραντεβού εμβολιασμού για τον COVID-19 στα ΚΕΠ του Δήμου Αργοστολίου. Απαραίτητα δικαιολογητικά:
Ταυτότητα ή διαβατήριο
ΑΜΚΑ
Αρ. κινητού τηλεφώνου
Ε-mail εφόσον υπάρχει
Υπεύθυνη δήλωση απαραιτήτως (έντυπο υπάρχει στα ΚΕΠ) στην περίπτωση που το ραντεβού κλείνει τρίτο πρόσωπο, ως εκπρόσωπος. Στην περίπτωση αυτή ο εκπρόσωπος πρέπει να είναι σε θέση να δώσει στον υπάλληλο του ΚΕΠ τα απαιτούμενα στοιχεία για την ολοκλήρωση της διαδικασίας, διαφορετικά διακόπτεται και επαναλαμβάνεται όταν θα μπορεί να δώσει τα απαιτούμενα στοιχεία.
Ο Πολίτης επιλέγει το Κέντρο Εμβολιασμού από την αναπτυσσόμενη λίστα, καθώς και την ημέρα και την ώρα από τις προτεινόμενες ζώνες επιλογής. Σε περίπτωση που τα εμφανιζόμενα εμβολιαστικά κέντρα βρίσκονται σε περιοχή εκτός της τρέχουσας διαμονής του πολίτη, υπάρχει δυνατότητα αλλαγής του ταχυδρομικού κώδικα.
Ενημερώνουμε ότι βάσει της επιλογής ραντεβού για την πρώτη δόση, εμφανίζεται αυτόματα από το σύστημα το ραντεβού για την β΄ δόση του εμβολίου, μόνο μέσα στις ημερομηνίες που πρέπει να πραγματοποιηθεί η δεύτερη δόση. Ο πολίτης μπορεί να επιλέξει από τις ζώνες ώρας που είναι διαθέσιμες για ραντεβού.
Εφόσον οριστικοποιηθεί το ραντεβού από τον υπάλληλο του ΚΕΠ, παραδίδεται στον πολίτη εκτύπωση στην οποία εμφανίζονται πληροφορίες για τα ραντεβού των δύο δόσεων του εμβολίου και ο κωδικός ραντεβού ή ο QR κωδικός που είναι απαραίτητος κατά την προσέλευση του πολίτη στο εμβολιαστικό κέντρο την ημέρα του εμβολιασμού. Εφόσον ο πολίτης επιθυμεί, μπορεί ο υπάλληλος του ΚΕΠ να αποστείλει την εκτύπωση στο e-mail του πολίτη.
Επισημαίνουμε ότι ο υπάλληλος του ΚΕΠ έχει τη δυνατότητα είτε να αλλάξει ή να ακυρώσει το ραντεβού του εξυπηρετούμενου πολίτη μία φορά μόνο. Σε περίπτωση ακύρωσης ή μη προσέλευσης κατά το προγραμματισμένο ραντεβού, ο πολίτης δεν θα έχει τη δυνατότητα για επαναπρογραμματισμό για τις επόμενες τριάντα ημέρες. Ακύρωση μπορεί να γίνει έως και τρεις ημέρες πριν την προγραμματισμένη ημερομηνία.
Επίσης οι πολίτες έχουν την δυνατότητα να λάβουν αναλυτική πληροφόρηση και να διαχειριστούν μόνοι τους τη διαδικασία, μέσω της ιστοσελίδας https://emvolio.gov.gr.
Τηλέφωνα ΚΕΠ ΔΗΜΟΥ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ:
ΚΕΠ 0428 Αργοστολίου: 26713 – 61000
ΚΕΠ 0429 Λειβαθούς: 26713 – 61800
ΚΕΠ 0550 Ελειού-Πρόννων: 26713 – 61630
ΚΕΠ 0935 Ομαλών: 26710 – 86078

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΣΙΛΙΜΙΔΟΣ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed