Γιώργος Παξινός: «Μεγάλα προβλήματα με τον εμβολιασμό των ηλικιωμένων της Ιθάκης, επικρατεί η ελληνική τσαπατσουλιά και ανοργανωσιά»

Δυστυχώς όπως και σε τόσους άλλους τομείς της καθημερινότητας έτσι και με τον εμβολιασμό επικρατεί η ελληνική τσαπατσουλιά και ανοργανωσιά.
Καταρχάς το προσωπικό του κέντρου υγείας αναγκάσθηκε να μεταβεί στο νοσοκομείο, με αποτέλεσμα να μείνει η υπηρεσία, που ήδη λειτουργεί οριακά, με προσωπικό ασφαλείας για μια διαδικασία που κράτησε 10 λεπτά και ενώ είναι προγραμματισμένο να αρχίσουν στην Ιθάκη εμβολιασμοί, άρα μπορούσαμε να εμβολιασθούμε στην Ιθάκη. Επίσης, ενώ καθημερινά αποστέλλονται συνεχώς οδηγίες για την διαδικασία εμβολιασμού, δεν έχουμε προμηθευτεί ακόμη απαραίτητο υλικό και κυρίως δεν υπάρχει επαρκές προσωπικό για να εμβολιασθούν γρήγορα οι πολίτες της Ιθάκης. Το χειρότερο όμως είναι ότι, καθώς έχει αρχίσει ο εμβολιασμός των άνω των 85, ειδοποιούνται οι πολίτες να μεταβούν στο Αργοστόλι ή το Ληξούρι, πράγμα αδύνατο, και δεν μας έχουν ενημερώσει ακόμη αν μετά τις 10 Φεβρουαρίου που θεωρητικά θα αρχίσουν εμβολιασμοί στη Ιθάκη, θα μπορούν να εμβολιασθούν ή θα χάσουν την σειρά τους. Η γνώμη μου είναι ότι κανένας ηλικιωμένος δεν πρέπει να υποβληθεί σε ταλαιπωρία μετάβασης στην Κεφαλονιά, ελπίζοντας ότι θα επικρατήσει κοινή λογική και οι εμβολιασμοί θα αρχίσουν στην Ιθάκη κανονικά με πρώτη ομάδα τους άνω των 85 ετών. Θα σας ενημερώσουμε άμεσα όταν έχουμε ακριβείς πληροφορίες για την έναρξη και διαδικασία του εμβολιασμού.

Γιώργος Παξινός
Προϊστάμενος Κ.Υ. Ιθάκης

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed