Με Μίλαν στο 1.65 και Άρσεναλ στο 1.72

Το πρόγραμμα της Δευτέρας (18/01) περιέχει την ολοκλήρωση των αγωνιστικών στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Για τη 18η αγωνιστική στη Σέριε Α Ιταλίας, η Μίλαν δοκιμάζεται στη Σαρδηνία με αντίπαλο την ντεφορμέ Κάλιαρι. Στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας και τη 19η αγωνιστική, η Άρσεναλ φιλοξενεί τη Νιούκαστλ. Αγωνιστική δράση υπάρχει και στο μπάσκετ, για αυτό μελλοντικά θα εντάξουμε στο πρόγραμμα μας και αναλύσεις αγώνων Euroleague!

 

ΚΑΛΙΑΡΙ – ΜΙΛΑΝ (21:45)

Η Κάλιαρι ηττήθηκε 3-1 στην έδρα της Αταλάντα και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κυπέλλου. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από ήττα με σκορ 1-0 στην έδρα της Φιορεντίνα, σε αναμέτρηση που δέχθηκε το καθοριστικό γκολ στο 72ο λεπτό. Μεγάλη χαμένη ευκαιρία να προηγηθεί στο πρώτο ημίχρονο, με το χαμένο πέναλτι (37′) του Ζοάο Πέδρο. Αγνοεί το τρίποντο για 10 διαδοχικές υποχρεώσεις στη Σέριε Α Ιταλίας, με απολογισμό: τέσσερις ισοπαλίες και έξι ήττες. Απέτυχε να κρατήσει το μηδέν στις εννέα από τις 10 τελευταίες αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα. Βρίσκεται μόλις στο +1 από τη ζώνη του υποβιβασμού και είναι στο γκρουπ των ομάδων, που θα παλέψει για την παραμονή στην κατηγορία.

Η Μίλαν νίκησε στα πέναλτι την Τορίνο και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κόπα Ιτάλια. Στα προημιτελικά θα αντιμετωπίσει την συμπολίτισσα Ίντερ στις 26/01. Στη Σέριε Α προέρχεται από εντός έδρας τρίποντο με σκορ 2-0 κόντρα στην Τορίνο. Σκόραρε δύο φορές μέχρι το 36ο λεπτό, στη συνέχεια γλίτωσε από το δοκάρι και παραμένει σταθερά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Πριν το ξεκίνημα της 18ης αγωνιστικής, είχε διαφορά τριών βαθμών από τη δεύτερη θέση. Σκόραρε τουλάχιστον από ένα γκολ και στις 17 φετινές υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Σε κάκιστη κατάσταση η Κάλιαρι, τη στιγμή που η Μίλαν έχει τον τρόπο να σκοράρει και να παίρνει το ζητούμενο. Το διπλό έχει προβάδισμα και το 1.65 στο Stoiximan, κρίνεται σωστό με βάση τα δεδομένα της αναμέτρησης στη Σαρδηνία.

ΑΡΣΕΝΑΛ – ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ (22:00)

Η Άρσεναλ κόλλησε στο εντός έδρας 0-0 με την Κρίσταλ Πάλας, σε αναμέτρηση που πραγματοποίησε μέτρια εμφάνιση. Δόθηκε τέλος στο νικηφόρο σερί των τριών αγωνιστικών στην Πρέμιερ Λιγκ, διατηρήθηκε αήττητη για πέμπτο διαδοχικό παιχνίδι σε όλες τις διοργανώσεις. Μάλιστα στα τέσσερα τελευταία κράτησε το μηδέν, αποτέλεσμα που δείχνει τη βελτίωση στην αμυντική λειτουργία. Με εξαιρετική παράδοση απέναντι στη Νιούκαστλ, μετράει 14 νίκες στις 15 πρόσφατες συναντήσεις στο πρωτάθλημα. Μοναδική ήττα τον Απρίλιο του 2018. Εκτός αποστολής ο τραυματίας Πάμπλο Μάρι (στόπερ). Με πιθανότητες επιστροφής οι Τίρνι (μπακ) και Μαρτινέλι (επιθετικός).

Η Νιούκαστλ ηττήθηκε 1-0 στην έδρα της ουραγού Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, έγινε η πρώτη ομάδα στο πρωτάθλημα που χάνει από τις «λεπίδες». Με αριθμητικό μειονέκτημα από το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, δέχθηκε το καθοριστικό γκολ με πέναλτι στο 73ο λεπτό. Συμπλήρωσε έξι (δύο ισοπαλίες, τέσσερις ήττες) αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα χωρίς τρίποντο, τελευταίο στις 12/12/20
με το εντός έδρας 2-1 κόντρα στη Γουέστ Μπρομ. Διατηρείται σε απόσταση επτά βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη, μέχρι στιγμής μπορεί να αισθάνεται ασφαλής σε μεγάλο βαθμό. Στο αγωνιστικό κομμάτι δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Φρέισερ (χαφ). Θα τσεκαριστούν οι Φεντερίκο Φερνάντες και Λιούις (αμυντικοί). Λογικά θα πάρει χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα ο αρχηγός Λάσελς (αμυντικός), που ανέκαμψε πλήρως από τον Covid.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Η Άρσεναλ έχει βελτιωθεί αμυντικά, διατηρεί θετικότατη παράδοση απέναντι στη ντεφορμέ Νιούκαστλ. Εύκολα ή δύσκολα αναμένεται να επιστρέψει στις επιτυχίες, επιλογή το combo 1+Over 1.5 Goal με απόδοση 1.72 στο Stoiximan.

Διαβάστε εδώ όλα τα στοιχημα ευρωλιγκα προγνωστικα για απόψε!

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed