Σοβαρά προβλήματα στο Ληξούρι, έχει μείνει χωρίς ρεύμα η πόλη, επικίνδυνες καταστάσεις και στα σχολεία που σήμερα δεν λειτουργούν

Καλημέρα γονείς και μαθητές! Δυστυχώς σήμερα από τις 4 το πρωί το Ληξούρι δεν έχει ρεύμα οπότε είναι αδύνατον τα παιδιά μας να κάνουν μάθημα. Η ΔΕΔΗΕ ενημέρωσε στις 8 το πρωί ότι θέλει τουλάχιστον 3 ώρες ακόμη για αποκατάσταση της βλάβης.
Ύστερα από αρκετά τηλεφωνήματα βγήκε απόφαση από το Δήμαρχο Ληξουρίου για το κλείσιμο των σχολείων σήμερα! Όσοι γονείς έχουν ήδη πάει τα παιδιά τους στα σχολεία , τους τηλεφωνούν να έρθουν να τα πάρουν και έχουν ειδοποιηθεί και τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ για να επιστρέψουν και τα παιδιά από τα χωριά. Στα μεγάλα προβλήματα που υπάρχουν, μικρές αίθουσες και πολλοί μαθητές (κανένα μέτρο προστασίας από τον covid… μάσκα και ανοιχτά παράθυρα με τα air condition στο φουλ) προστίθεται και το άθλιο δίκτυο ηλεκτοδότησης με αποτέλεσμα με κάθε κακοκαιρία να μην έχουμε ρεύμα και μετά από λίγο και νερό. Δυστυχώς πρέπει πολλά να γίνουν ακόμη για να ζούμε αξιοπρεπώς. Μακάρι να μπορούσαμε να σας ενημερώσουμε όλους νωρίτερα.

Σύλλογος Γονέων Και Κηδεμονων 2ου Δημοτικού Σχολείου Ληξουρίου

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed