Υπάρχει σχέδιο εξόντωσης της βόρειας Ιθάκης

Όπως σας είχα γράψει σε προηγούμενη ανάρτηση μου δυστυχώς επαληθεύτηκα ότι υπάρχει σχέδιο εξόντωσης της βόρειας Ιθάκης. Χτες λοιπόν άρχισαν τα παρατράγουδα ,με πρόστιμα και αφαίρεση πινακίδων.
Ενώ όλο το 24ωρο ο δρόμος είναι σε πλήρη κυκλοφορία κάποιες ώρες της ημέρας ξεκινάνε οι έλεγχοι με αποτέλεσμα τα χτεσινά έκτροπα. Μετά από αυτό λοιπόν ο δρόμος ή παραμένει κλειστός για άπαντες ή ανοιχτός. Αυτό τόνισα σήμερα σε επικοινωνία με το τμήμα Τροχαίας της Κεφαλλονιάς οι οποίοι μου απάντησαν ότι υλοποιούν πολιτικές αποφάσεις.
Ερώτηση: Γιατί αποκαταστάθηκε ως πρώτη προτεραιότητα ο δρόμος στα Δεξά και γιατί μετά από τρεις μήνες παραμένει το γκρέμισμα στη συκιά στον Αετό; Τι περιμένουμε λοιπόν; Αν δεν αποκαταστάθηκαν τα δέκα μέτρα στη συκιά θα αποκατασταθούν τα 250 και πάνω στον Αετό;
Για το λόγο αυτό προτείνω σε όλους τους προέδρους της βόρειας Ιθάκης, τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων, τους κοινωφελείς ομίλους, τον σύλλογο επαγγελματιών για άμεση συνεννόηση και κινητοποίηση για δυναμικές πλέων ενέργειες, ώστε να λάβει έκταση το τεράστιο αυτό πρόβλημα. Αναμένω επικοινωνία για προτάσεις.

Δημήτρης Δέτσιμας 6944246461

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed