Οι γνωστοί-άγνωστοι ξαναχτύπησαν, διάρρηξη σε δύο αυτοκίνητα στο Αργοστόλι με λεία χρηματικά ποσά και κάμποσες υλικές ζημιές

Ο κόσμος το έχει τύμπανο και η αστυνομία… κρυφό καμάρι για αυτά που συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στο Αργοστόλι. Ακόμη δύο διαρρήξεις αυτοκινήτων έγιναν στο Αργοστόλι τα ξημερώματα της Παρασκευής.
Οι διαρρήξεις έγιναν σε δύο διαφορετικά σημεία της πόλης και πέρα από τις υλικές ζημιές που έγιναν στα δύο οχήματα, οι δράστες απέσπασαν μικρά χρηματικά ποσά που υπήρχαν μέσα σε αυτά. Σύμφωνα με πληροφορίες οι διαρρήκτες είναι ανήλικοι και η αστυνομία κατάφερε να τους ταυτοποιήσει για ακόμη μια φορά και να τους οδηγήσει στον Εισαγγελέα μαζί με τους γονείς τους. Είναι η γνωστή σπείρα που εδώ και δύο χρόνια τουλάχιστον κάνει διαρρήξεις σε αυτοκίνητα και καταστήματα της πόλης μας. Ωστόσο, περισσότερες είναι οι υλικές ζημιές που προκαλούν, παρά τα χρηματικά ποσά που καταφέρνουν να βάλουν στο χέρι. Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες της αστυνομίας, οι γνωστοί-άγνωστοι, προερχόμενοι από συγκεκριμένη συνοικία του Αργοστολίου εξακολουθούν να συνεχίζουν την δράση τους.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed