Ετοιμάζουν σωτήρα από την Αθήνα για να έρθει να σώσει τον Δήμο Αργοστολίου, ευτυχώς τώρα με τον covid 19 θα αναβληθούν όλα τα καρναβάλια

Εδώ και δύο περίπου εβδομάδες κυκλοφορεί η φήμη στο Αργοστόλι, ότι γνωστοί πολιτικοί παράγοντες που έχουν αφήσει το αποτύπωμά τους στην Κεφαλονιά, ετοιμάζουν για υποψήφιο Δήμαρχο Αργοστολίου συμπατριώτη μας Κεφαλλονίτη της Αθήνας.
Σήμερα οι φήμες αυτές έγιναν πληροφορίες, αφού επαληθεύθηκαν με πανηγυρικό τρόπο σε συνάντηση που έγινε σε χώρο, που δυστυχώς για τους συγκεντρωμένους, υπήρχε άνθρωπος που το ελάττωμά του είναι να μην κρατάει τον στόμα του κλειστό. Γνωστοί πολιτικοί παράγοντες που έχουν περάσει από διάφορα έδρανα της πολιτικής σκηνής της Κεφαλονιάς (Α και Β βαθμός Αυτοδιοίκησης), που αυτή την ώρα ο κόσμος τους έβαλε στο περιθώριο, άσχετα αν οι ίδιοι θεωρούν τους εαυτούς τους τέλειους, ετοιμάζουν την… διάδοχη κατάσταση στον Δήμο Αργοστολίου, αφού θεωρούν ότι τα… ψωμιά του Θεόφιλου Μιχαλάτου έχουν ημερομηνία λήξης το 2023 όταν θα γίνουν οι δημοτικές εκλογές. Αυτοί οι τύποι ετοιμάζουν να φέρουν στο νησί μας έναν ακόμη σωτήρα και να κάνουν μόδα το «σωτήρας εξ Αθηνών», μια φράση που χρησιμοποιούνταν μέχρι σήμερα για τους υποψήφιους Βουλευτές που κατά καιρούς έρχονταν στο νησί και ζητούσαν την ψήφο των ιθαγενών για να τους… σώσουν. Πάντως, στην πολιτική πιάτσα και στους πολιτικούς καφενέδες ακούγονται πολλά για το άτομο-σωτήρας. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για συνταξιούχο (πρόωρη σύνταξη) που βαριέται στην Αθήνα και αποφάσισε με συνοδοιπόρους ντόπιους να διεκδικήσει τον Δήμο Αργοστολίου. Ήδη έχουν καταγραφεί οι πρώτες αντιδράσεις στελεχών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης (αρκετών παρατάξεων) που κάνουν λόγο για καρναβάλια, για το τριώδιο που δεν θα ανοίξει φέτος λόγω κορωναϊού και άλλα ευτράπελα που θα γίνουν μόλις βγει στη φόρα το όνομα του… σωτήρα.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed