Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Κεφαλονιάς-Ιθάκης προς την τοπική Νέα Δημοκρατία: «Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί»

Το σκάνδαλο του διαγωνισμού για το εργοστάσιο διαχείρισης των απορριμμάτων και του νέου ΦΟΣΔΑ δεν είναι υπόθεση απλά μιας παρέας και του ΣΥΡΙΖΑ, όπως απαξιωτικά το έθεσε η περιφερειάρχης και το αποδέχτηκε χωρίς ντροπή η τοπική Νέα Δημοκρατία, θέλοντας να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη.
Προσβάλουν έτσι το σύνολο των πολιτών των νησιών μας γιατί υποθηκεύουν για τουλάχιστον μια 12ετία την υγεία, το περιβάλλον και την τσέπη μας. Κι αν η κυρία Κράτσα όπως κι η κυβέρνηση έχει σε πρώτη προτεραιότητα την εξυπηρέτηση μεγαλοσυμφερόντων, η τοπική Νέα Δημοκρατία θα έπρεπε τουλάχιστον να νοιάζεται για τους Θιακοκεφαλονίτες και το περιβάλλον και να μην της κάνει πλάτες, επιχειρώντας με το έτσι θέλω να κάνει το μαύρο άσπρο. Η αλήθεια για την περιφερειάρχη και τον βουλευτή που την καλύπτει είναι σκληρή και για του λόγου το αληθές, η προκήρυξη προσβάσιμη στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ για όλους. Δεν χρειάζεται κανείς να είναι νομομαθής για να αντιληφθεί το παιχνίδι που παίζεται πίσω από την πλάτη μας.
Αν κι η τοπική Νέα Δημοκρατία καυχιέται ότι διαβάζει καλύτερα τη νομοθεσία από τους υπόλοιπους φαίνεται ωστόσο να αγνοεί επιδεικτικά τα συμφέροντα των νησιών μας και να μην γνωρίζει την λαϊκή παροιμία που λέει, ότι στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί. Απαιτούνται τόμοι εγκυκλοπαιδειών για να αναφερθούν τα σκάνδαλα, οι ρεμούλες, η κακοδιαχείριση, τα χρέη, τα δάνεια, η συγκάλυψη ποινικών και πολιτικών αδικημάτων, οι αδιαφανείς διαδικασίες κι η κατασπατάληση δημοσίου χρήματος, στα οποία επιδίδεται ως παράταξη κι ως κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία και μάταιος ο κόπος της να θέλει να τα θάψει, βουλώνοντας τα στόματα των Μέσων Ενημέρωσης με δεκάδες εκατομμύρια. Ο κόσμος βοά

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΙΘΑΚΗΣ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed