Η ώρα της Μίλαν, γκολ στην Ελλάδα, σούπερ παρολί σε απόδοση 13.00

Επιτέλους Σάββατο (30/01), και δείτε εδώ πόσο… «καυτό» είναι το κουπόνι παμε στοιχημα! Το Betarades.gr το μελέτησε καλά και βρήκε τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος σήμερα. Παίζουμε μπάλα σε διάφορες χώρες, και όχι μόνο στο ποδόσφαιρο!

Στο ελληνικό πρωτάθλημα, ξεχωρίσαμε τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Λαμία. Από εκεί και πέρα, η Μίλαν θέλει να μείνει πρώτη στη Σέριε Α. Πρόταση έχουμε και από Μπουντεσλίγκα, ενώ στο κόλπο είναι βέβαια και το μπάσκετ. Τέσσερις δυνατές επιλογές για το κουπόνι του Σαββάτου και πάμε να τις δούμε!

Η Μίλαν επιστρέφει

Ξεκινάμε τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα από το πρώτο χρονικά ματς. Η Μίλαν δοκιμάζεται στις 16:00 στην έδρα της Μπολόνια. Περιμένουμε οι «Ροσονέρι» να αποδείξουν την ανωτερότητά τους. Η Μπολόνια είναι μια ομάδα που σε καμία περίπτωση δεν έχει πείσει φέτος με την απόδοσή της. Προέρχεται από την ήττα με 2-0 από τη Γιουβέντους στο Τορίνο. Ήταν εκ των πραγμάτων δύσκολο το ματς, αλλά θα μπορούσε να πέσει πιο μαχητικά. Τελευταία φορά που κέρδισε τη Μίλαν εντός έδρας, ήταν το μακρινό 2002! Είναι χαμηλά στη βαθμολογία, με 20 πόντους. Βρίσκεται στο +6 από τη ζώνη του υποβιβασμού και πρέπει να βελτιωθεί επειγόντως. Η Μίλαν τώρα, περνάει μια περίοδο ντεφορμαρίσματος. Αυτό έγινε φανερό κυρίως στη βαριά ήττα με 0-3 από την Αταλάντα. Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι δεν μπήκε ποτέ στο κλίμα του αγώνα και έχασε δίκαια. Παρόλα αυτά, χάρη και στις γκέλες των ανταγωνιστών της είναι ακόμα στην κορυφή. Θέλει να διατηρήσει ή και αν αυξήσει τη διαφορά από την Ίντερ. Οι «Ροσονέρι» δεν έπαιξαν άσχημα στο ντέρμπι του κυπέλλου με τους «Νερατζούρι». Αν δεν είχε αποβληθεί ο Ζλάταν, δύσκολα θα έχαναν αυτήν την πρόκριση. Είναι κλάσεις ανώτερη φέτος η Μίλαν από την Μπολόνια, και θέλει πάση θυσία να επιστρέψει στις επιτυχίες. Οι παίκτες της είναι «θυμωμένοι» και περιμένουμε να βγάλουν πάθος στο χορτάρι. Αξίζει το «διπλό» σε απόδοση 1.90.

Ανεβαίνει το σκορ στη Λεωφόρο

Για την 20η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Λαμία. Οι «Πράσινοι» είναι το φαβορί, αλλά οι αποδόσεις είναι απαγορευτικές. Έτσι, θα κινηθούμε στο χώρο των γκολ. Σε πολύ καλό «φεγγάρι» βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. Για την ακρίβεια, στο καλύτερο της σεζόν. Τουλάχιστον, σε ό,τι έχει να κάνει με τα αποτελέσματα. Πέντε συνεχόμενες νίκες μετράει η ομάδα του Μπόλονι στο πρωτάθλημα και έχει ανέβει στην πέμπτη θέση της κατάταξης. Βέβαια, οι φίλοι της ομάδας περιμένουν και λίγο καλύτερο ποδόσφαιρο από το «τριφύλλι». Έχει την ευκαιρία να το κάνει αυτό απόψε, απέναντι σε μια αδύναμη ομάδα. Προέρχεται από το 0-2 στον Βόλο, όπου έπαιξε και για μεγάλο διάστημα με δέκα παίκτες! Η Λαμία από την άλλη, μπορεί να είναι αδύναμη φέτος, αλλά δεν θα πέσει αμαχητί. Ήδη πήρε μεγάλη νίκη την περασμένη αγωνιστική, απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης, με 1-0. Είναι αήττητη εδώ και τρία ματς, αφού είχαν προηγηθεί οι ισοπαλίες με Βόλο και Παναιτωλικό. Έχει σκληρύνει ως ομάδα και ξεκόλλησε από τον πάτο της βαθμολογίας! Ξέρει τη δυσκολία της σημερινής αποστολής, όμως θα παλέψει σκληρά για ένα θετικό αποτέλεσμα. Πρέπει να κυνηγάει παντού πόντους! Είναι καλύτερος ο Παναθηναϊκός και βρίσκεται σε καλό μομέντουμ. Το ίδιο ισχύει όμως και για τη Λαμία που είναι αποφασισμένη να τα δώσει όλα, και ό,τι γίνει! Προβλέπουμε ένα ωραίο ματς με πολλά γκολ. Επιλέγουμε Over 2 (Ασιατικό) (το ποντάρισμα επιστρέφεται αν μπουν ακριβώς 2 γκολ) σε απόδοση 1.81.

Μπορεί η Λεβερκούζεν

Στη Γερμανία τώρα, η Λειψία φιλοξενεί τη Λεβερκούζεν για την Μπουντεσλίγκα. Είναι ομάδες που μάχονται για την τετράδα. Οι φιλοξενούμενοι έχουν τα φόντα να πάρουν αποτέλεσμα σήμερα. Η Λειψία άλλωστε, δεν είναι καλά το τελευταίο χρονικό διάστημα. Για καλή της τύχη, γκελάρουν συνέχεια και οι ανταγωνιστές της και παραμένει στη δέυτερη θέση της βαθμολογίας. Η ομάδα του Νάγκελσμαν όμως, πρέπει να αλλάξει την εικόνα της. Κατάφερε να χάσει την προηγούμενη αγωνιστική από τη Μάιντζ, με 3-2. Προηγήθηκε δύο φορές, αλλά ισοφαρίστηκε ισάριθμες. Τελικά, ηττήθηκε κιόλας! Πολλά τα αμυντικά προβλήματα της Λειψίας, και της κοστίζουν. Οι αντίπαλοι της κάνουν εύκολα φάσεις. Η Λεβερκούζεν λοιπόν, είναι μια ομάδα που μπορεί να εκμεταλλευτεί τα αμυντικά κενά των γηπεδούχων. Μπορεί να έχασε από τη Βόλφσμπουργκ, αλλά ακόμα και εκεί δημιούργησε καλά. Είχε προηγηθεί η πολύ μεγάλη νίκη επί της Ντόρτμουντ, με 2-1. Παίζουν ωραία μπάλα οι «ασπιρίνες» φέτος και είναι στην τέταρτη θέση. Με νίκη απόψε, θα «πιάσουν τη Λειψία στη βαθμολογία. Με Σικ, Μπέιλι, Αλάριο και τα… άλλα παιδιά, μπορούν να βάλουν δύσκολα απέναντι σε οποιαδήποτε άμυνα. Πόσο μάλλον, απέναντι σε αυτήν της Λειψίας που έχει πολλά κενά. Θεωρούμε ότι η Λεβερκούζεν δεν θα φύγει με άδεια χέρια από το γήπεδο και θα πάρει στη χειρότερη τον πόντο. Πάμε με το Χ2 σε απόδοση 1.98.

Προβάδισμα ο Κολοσσός

Από το ποδόσφαιρο, μεταφερόμαστε στο μπάσκετ και το ελληνικό πρωτάθλημα. Σήμερα, το Μεσολόγγι θα υποδεχθεί τον Κολοσσό. Οι φιλοξενούμενοι έχουν το πάνω χέρι για τη νίκη, όπως φαίνεται και από τις αποδόσεις. Το Μεσολόγγι είναι σε τραγική αγωνιστική κατάσταση. Αυτό φάνηκε με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο την προηγούμενη αγωνιστική. Τότε αντιμετώπισε τον Άρη στο Αλεξάνδρειο και διασύρθηκε με 77-48. Κάκιστη η εικόνα του στην επίθεση, φαίνεται και από τη συγκομιδή πόντων. Ο κόουτς Καλαμπάκος παραιτήθηκε μετά το ματς, αλλά η παραίτηση δεν έγινε δεκτή από τη διοίκηση. Έφυγε από την ομάδα ο Ρίτσαρντ Αμάρντι. Πολύ δύσκολα θα μπορέσει να δώσει το «παρών» σήμερα ο Ντεβόντε Γκριν. Εννιά συνεχόμενες ήττες έχει πλέον το Μεσολόγγι! Αντιθέτως, ο Κολοσσός Ρόδου βρίσκεται σε ανοδική πορεία. Το απέδειξε και την περασμένη αγωνιστική, όταν έπαιξε στη Ρόδο με το Περιστέρι. Κέρδισε εύκολα, με 80-65 και φαίνεται ότι έχει βρει τα πατήματά του. Δυνατό σημείο της ομάδας του κόουτς Καντζούρη, είναι η άμυνα. Έχει σε φόρμα και τον Καντέρ που «βομβάρδισε» το Περιστέρι. Έχει κλείσει τον Αμερικανό Τάι Λόσον ο Κολοσσός και τον περιμένει στην Ελλάδα. Τρεις νίκες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια τους έχουν οι Ροδίτες που ανεβαίνουν! Το μομέντουμ ευνοεί ξεκάθαρα τον Κολοσσό που έχει βελτιωθεί πολύ, κυρίως στην άμυνα. Το Μεσολόγγι πάει από το κακό στο χειρότερο και απογοητεύει. Θα στηρίξουμε τους φιλοξενούμενους, με το «διπλό» με χάντικαπ -4,5, σε απόδοση 1.91.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed