Λίβερπουλ-Σίτι, και τώρα οι δύο τους! Τι ποντάρουμε;

Ήταν Σάββατο, 3 Μαΐου του μακρινού 2003, όταν η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε για τελευταία φορά στο «Άνφιλντ». Έκτοτε, η Λίβερπουλ έχει χτίσει το απίστευτο 12-6-0, συμπεριλαμβανομένου ενός ματς για το Λιγκ Καπ, και το προ τριετίας συναπάντημά τους στο Champions League.

Μεγάλος αγώνας στο «Άνφιλντ» σήμερα που κυριαρχεί στα προγνωστικά Αγγλίας. Η ομάδα του Κλοπ βλέπει τη νίκη με το… κυάλι στην έδρα της, καθώς έχει να κατακτήσει τρίποντο από τις 16 του περασμένου Δεκέμβρη! Έκτοτε μετρά 2 ισοπαλίες και 2 ήττες, με τελευταία αυτή από την Μπράιτον, πετώντας έτσι στα σκουπίδια τις δύο σπουδαίες εκτός έδρας επιτυχίες επί των Τότεναμ και Γουέστ Χαμ με 3-1.

Αντιθέτως, οι «Πολίτες» έφτασαν εσχάτως τις 9 συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα, θυμίζοντας τρένο που δεν κάνει καμία στάση στο δρόμο προς τον τίτλο. Τελευταίο θύμα η Μπέρνλι. Η ομάδα του Γκουαρδιόλα βρίσκεται σε τοπ φόρμα, η απουσία του Ντε Μπρόινε μπορεί να είναι κομβική, όμως έχουν φτάσει σε τέτοιο επίπεδο κυνισμού και ουσίας οι εμφανίσεις της Σίτι που ακόμα και αυτή δε φαίνεται στο χορτάρι.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο στο σάιτ με προγνωστικά στοιχήματος koubanezos.gr

 

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed