Επτά και πλέον χρόνια Βουλευτής η Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, κατάφερε να χάσει πανηγυρικά στις εσωκομματικές εκλογές στη Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ

Ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο οι διαδικασίες για την ανάδειξη της νέας Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Κεφαλονιάς-Ιθάκης, με τον Ληξουριώτη, Σπύρο Ποταμιάνο Παγώνη να κάνει επίδειξη και περίπατο, αφού πήρε τις περισσότερες ψήφους και με διαφορά από τον δεύτερο.
Αν αναρωτιέστε ποιος είναι ο δεύτερος, δεν θα είχε καμία σημασία αν αυτός δεν είχε εκλεγεί τέσσερις φορές Βουλευτής και δεν καθόταν στα βουλευτικά έδρανα για παραπάνω από επτά χρόνια. Η Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, αγκομαχώντας κατάφερε να ξεπεράσει ελάχιστα τον πρώην σύμβουλό της, Γιάννη Βαρούχα, με την πρώην Βουλευτή και πιο ισχυρή γυναίκα του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό μας να συγκεντρώνει μόλις 31 ψήφους έναντι 27 του πρώην επιστημονικού συνεργάτη της. Δεν ξέρουμε ακριβώς τους λόγους για τους οποίους η κα Θεοπεφτάτου κατάφερε το… ακατόρθωτο, ωστόσο η σημερινή ψηφοφορία δείχνει ότι πέρασε η εποχή που έκανε το… κουμάντο της στο κόμμα στα νησιά μας. Έκπληξη επίσης αποτελεί και το γεγονός ότι ένα ακόμη προβεβλημένο και πολυγραφότατο πρόσωπο του νησιού μας, ο Αριστοτέλης Μπατιστάτος, που πολλές φορές έχει βάλει τα στήθη του μπροστά για την υπεράσπιση των επιλογών του ΣΥΡΙΖΑ, κατάφερε να μαζέψει μόλις 23 σταυρούς και να πάρει την έβδομη μόλις θέση. Λέτε να υπάρχει εσωκομματικό πρόβλημα στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ; Θα το δείξει ο καιρός, ωστόσο ο Σπύρος Παγώνης φαίνεται να μην… βλέπει κανέναν πίσω του. Αναλυτικά οι σταυροί που συγκέντρωσαν οι υποψήφιοι ήταν:
Παγώνης Ποταμιάνος Σπύρος 47
Θεοπεφτάτου Αφροδίτη 31
Βαρούχας Γιάννης 27
Γασπαρινάτος Διονύσης 27
Αλυσανδράτου-Μαρκάτου Μαρία 26
Τσιγαρίδας Γιώργος 26
Μπατιστάτος Αριστοτέλης 23
Ζαπάντης Γιώργος 22
Πολλάτου Διονυσία 21
Τροντής Γιώργος 21
Παγώνης Σπύρος 16
Κωτατή Καλλιόπη 12
Ραυτόπουλος Δημήτρης 12
Φιλιππάτου Νίκη 11
Φωκά Βίκυ 7

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed