Γκολ στη Ρώμη με 1.73 και ειδικό στο Βουκουρέστι

Το πρόγραμμα της Τρίτης (23/02) περιέχει δύο αναμετρήσεις για τους «16» στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Λάτσιο υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου. Στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας διεξάγεται το ζευγάρι Ατλέτικο Mαδρίτης-Τσέλσι. Ας δούμε τα προγνωστικά για το στοίχημα αναλυτικά:

ΛΑΤΣΙΟ – ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (22:00)

Η Λάτσιο ξεπέρασε άμεσα την ήττα (3-1) από την Ίντερ, επικρατώντας εντός έδρας με σκορ 1-0 απέναντι στη Σαμπντόρια. Προηγήθηκε με τον Λουίς Αλμπέρτο στο 24ο λεπτό, κράτησε μέχρι τέλους το προβάδισμα και παραμένει στη μάχη της τετράδας. Στα θετικά της αναμέτρησης το μηδέν παθητικό, κάτι που κατάφερε για δεύτερη φορά στις πέντε πρόσφατες υποχρεώσεις στη Σέριε Α Ιταλίας. Στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ κατέλαβε τη δεύτερη θέση πίσω από την Ντόρτμουντ. Την τελευταία αγωνιστική έκανε τα εύκολα δύσκολα με αντίπαλο την Κλαμπ Μπριζ, το τελικό 2-2 στο «Ολίμπικο» της έδωσε το εισιτήριο στους «16». Εκτός αποστολής οι τραυματίες Στρακόσα (τερματοφύλακας), Λουίζ Φελίπε (στόπερ) και Ράντου (μπακ/χαφ).

Σε μίνι αγωνιστική κρίση η Μπάγερν Μονάχου, προερχόμενη από δύο σερί αγωνιστικές χωρίς νίκη στην Μπούντεσλιγκα Γερμανίας. Μετά την εντός έδρας ισοπαλία 3-3 με την Μπίλεφελντ, ακολούθησε η ήττα με σκορ 2-1 στην έδρα της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης. Αποτέλεσμα που ναι μεν τη διατηρεί στην κορυφή, αλλά η διαφορά από τη δεύτερη της βαθμολογίας Λειψία έπεσε στους δύο βαθμούς. Στη φάση των ομίλων στο Τσάμπιονς Λιγκ τερμάτισε πανεύκολα στην πρώτη θέση, με 16 βαθμούς και απολογισμό: πέντε νίκες, μία ισοπαλία. Δεν δυσκολεύτηκε απέναντι σε Ατλέτικο Μαδρίτης, Ζάλτσμπουργκ και Λοκομοτίβ Μόσχας. Αήττητη για 17 (16 νίκες, 1 ισοπαλία) διαδοχικές υποχρεώσεις στον θεσμό, πιο πρόσφατη ήττα στις 13/03/19 για την πρωταθλήτρια Ευρώπης. Δεν υπολογίζονται οι Παβάρ (μπακ), Τολισό (χαφ), Ντόουγλας Κόστα (εξτρέμ), Γκνάμπρι και Μίλερ (επιθετικοί).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Η Λάτσιο διαθέτει ποιότητα μεσοεπιθετικά και μπορεί να εκμεταλλευθεί τα αμυντικά κενά της Μπάγερν Μονάχου. Δεδομένη η συνέπεια των Βαυαρών στο σκοράρισμα, επιλογή το combo Goal/Goal+Over 2.5 Goal με απόδοση 1.73 στο Stoiximan.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΤΣΕΛΣΙ (22:00)

Σε μίνι αγωνιστική κάμψη η Ατλέτικο Mαδρίτης, προερχόμενη από δύο σερί παιχνίδια χωρίς τρίποντο στο πρωτάθλημα. Στις δύο κολλητές υποχρεώσεις με τη Λεβάντε έπεσε θύμα έκπληξης σε ισάριθμες περιπτώσεις. Στην έδρα της Λεβαντίνων έμεινε στο ισόπαλο 1-1, ενώ το περασμένο Σάββατο (20/02) ηττήθηκε εντός έδρας με σκορ 2-0. Αποτελέσματα που έδωσαν την ευκαιρία στη Ρεάλ Μαδρίτης να μειώσει τη μεταξύ τους διαφορά, πλέον βρίσκεται στο +3 από τη δεύτερη θέση αλλά και με ένα ματς λιγότερο. Στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ τερμάτισε στη 2η θέση πίσω από την πρωταθλήτρια Ευρώπης Μπάγερν Μονάχου. Σταθερά εκτός πλάνων ο τιμωρημένος Τρίπιερ (μπακ). Τραυματίες οι Βρσάλικο (μπακ), Χιμένες (στόπερ) και Καρασκό (μεσοπιθετικός). Σε καραντίνα λόγω Covid o Έκτορ Ερέρα (χαφ).

Η Τσέλσι έμεινε στο εκτός έδρας 1-1 απέναντι στη Σαουθάμπτον, ισοφαρίζοντας με πέναλτι στο δεύτερο ημίχρονο. Αποτέλεσμα που την γκρέμισε από την τετράδα, απέχει στο -2 από την εξαιρετική Γουέστ Χαμ και αναμένεται μάχη για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στη φάση των ομίλων κατέλαβε δίκαια την πρωτιά και ολοκλήρωσε την εξάδα αγώνων αήττητη, με απολογισμό τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες. Στο αγωνιστικό κομμάτι συνεχίζει εκτός ο τραυματίας Τιάγο Σίλβα (στόπερ). Διαθέσιμοι οι Χάβερτζ και Πούλισικ (χαφ).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Μοιρασμένο σωστά το σετ αποδόσεων, σε ζευγάρι που αναμένεται να κριθεί στις λεπτομέρειες. Επιλογή η ισοπαλία από την ενότητα «Ημίχρονο ή Τελικό» με απόδοση 1.60 στο Stoiximan.

 

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed