Γκολ με σημεία στο Europa League

Λεβερκούζεν – Γιουνγκ Μπόις. Στην Ελβετία ο αγώνας έληξε 4-3, με το σκορ του ημιχρόνου να είναι 3-0. Τρομερό comeback από τους Γερμανούς στο δεύτερο ημίχρονο, οι οποίοι μέχρι το 68’ είχαν φέρει το παιχνίδι στα ίσα. Κόντρα στη ροή του αγώνα (τουλάχιστον του δευτέρου ημιχρόνου), η Γιουνγκ Μπόις κατάφερε να σκοράρει στο 89’ και να πάρει τη νίκη. Για να προκριθεί η Μπάγερ χρειάζεται να κερδίσει είτε με τουλάχιστον 2 γκολ διαφορά είτε να κερδίσει με 1 γκολ διαφορά και να δεχτεί λιγότερα από 3.

Μοναδική διαφοροποίηση στο ρόστερ των Γερμανών η απουσία του μέσου Αμίρι. Κύριο θέμα τους, όμως, είναι ο τραυματισμός του βασικού τερματοφύλακα Χραντέτσκι, ο οποίος αναμένεται να μην παίξει ούτε σήμερα, μετά από τον τραυματισμό του στη φτέρνα πριν 11 ημέρες. 

Αναμένω και σήμερα να έχουμε αρκετά γκολ αλλά με νίκη των γηπεδούχων στα προγνωστικά Γιουρόπα Λιγκ.

Και αν στον προαναφερθέντα αγώνα είχαμε 7 γκολ και ήταν η χαρά του ποδοσφαιρόφιλου, στο Σλάβια Πράγας – Λέστερ δεν είχαμε ούτε ένα! Οι «Αλεπούδες» θέλουν να κερδίσουν για να προκριθούν όσο πιο ξεκούραστα γίνεται, πριν το ντέρμπι με την Άρσεναλ την Κυριακή. Τα Πιστεύω πως η Λέστερ εύκολα ή δύσκολα θα κερδίσει. Με τις αναμενόμενες απουσίες των Μάντισον και Πέρεζ (εκτός απροόπτου), θα δυσκολευτούν μπροστά οι γηπεδούχοι. 

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και άλλα προγνωστικά στοιχήματος στο koubanezos.gr

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed