Με απειλή όπλου εισέβαλλε άγνωστος στο περίπτερο έξω από το Νοσοκομείο, από τύχη δεν είχαμε θύματα, επί ποδός η Αστυνομία για τη σύλληψή του

Το είδαμε και αυτό στην Κεφαλονιά και μάλιστα εν μέσω καραντίνας. Κλοπή με παραλίγο δολοφονία στο περίπτερο απέναντι από το Νοσοκομείο έγινε λίγο πριν τις 21:00 σήμερα το βράδυ, με τον δράστη να τρέπεται σε φυγή.
Το σοβαρό αυτό περιστατικό μπορεί να ήταν ξένο για την Κεφαλονιά μέχρι σήμερα ωστόσο η 2η Μαρτίου του 2021 μπορεί να μείνει στην μνήμη μας ως η ημερομηνία που έγινε ληστεία σε περίπτερο με απειλή όπλου. Από ένα τυχαίο γεγονός και έναν θόρυβο που ακούστηκε, ο ληστής και παραλίγο δολοφόνος τράπηκε σε φυγή πριν προλάβει να χρησιμοποιήσει το όπλο του. Ειδοποιήθηκε η αστυνομία, ο υπάλληλος του περιπτέρου έδωσε την περιγραφή και το ανθρωποκυνηγητό έχει ξεκινήσει για την σύλληψή του. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έχουμε, ο νεαρός δράστης έχει «αγγελικό πρόσωπο» και εντυπωσιακά γαλάζια μάτια. Αναμένουμε τα αποτελέσματα της έρευνας και το επίσημο δελτίο Τύπου από την Αστυνομία.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed