Ρίχνει τους τόνους η πρόεδρος της ΝΟΔΕ, Γιάννα Κουλουμπή, «δεν έχω συγκρουστεί ποτέ με τον Βουλευτή και δεν σκοπεύω να το κάνω»

Τον πυροσβεστήρα φαίνεται ότι πήρε η πρόεδρος της ΝΟΔΕ, Γιάννα Κουλουμπή, μετά το σοβαρό επεισόδιο που έγινε και είναι ακόμη σε εξέλιξη μεταξύ της Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας και του Βουλευτή του νομού μας, Παναγή Καππάτου.
Η κα Κουλουμπή δείχνει διατιθεμένη να μην προχωρήσει άλλο την κόντρα που έχει προκύψει και να προσέλθει σε διάλογο με τον κ. Καππάτο, προκειμένου να στηρίξει την ενότητα της παράταξης. Στην ανάρτησή της στο facebook αναφέρει:
Ο πρόλογος κάποιες φορές περιττεύει, για αυτό θα πω μόνο τρία πράγματα:
1. Όσο είμαι Πρόεδρος, η ΔΕΕΠ θα εκπληρώνει όλες της τις υποχρεώσεις με τυπικότητα.
2. Δεν έχω συγκρουστεί ποτέ με τον Βουλευτή και δεν σκοπεύω να το κάνω, αν και κάποιοι θα το ήθελαν. Είμαι βαθιά πολιτικό ον και με εκφράζει ο διάλογος, όχι τα κουτσομπολιά.
3. Σέβομαι τη θέση που υπηρετώ και κυρίως την Παράταξη που ανήκα και ανήκω. Νιώθω πάντα ένα απλό μέλος της ΝΔ και με ενδιαφέρει να αφήσω πίσω μου παρακαταθήκη για τους επόμενους, ώστε να είναι πιο εύκολο το δικό τους έργο. Γιατί στόχος είναι το μέλλον!
Τι προτείνω σε όλους; Ψυχραιμία! Η κοινωνία έχει σοβαρότερα θέματα να ασχοληθεί, όχι τα γραφεία της ΔΕΕΠ, όχι την κάθε Κουλουμπή.

Γιάννα Κουλουμπή
Πρ. ΔΕΕΠ Κεφαλληνίας & Ιθάκης

Σημείωση: Η Γιάννα Κουλουμπή έχει ρωτήσει τον αντιπρόεδρο της ΝΟΔΕ, Μάκη Κεκκάτο και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. για αυτή την τοποθέτησή της;

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed