Έφυγε σήμερα η συνταξιούχος εκπαιδευτικός Σπυριδούλα Σιμωτά-Βαβάση

Αγαπημένη μου συνάδελφε Σπυριδούλα, σας γνώρισα το 1986, έτος κατά το οποίο διατελούσατε σε θέση Διευθύντριας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κεφαλληνίας και Ιθάκης.
Με συγκίνηση θυμάμαι ότι ορκίστηκα ως νεοδιόριστος δάσκαλος ενώπιον σας. Υπηρετήσατε την εκπαίδευση με ξεχωριστό ήθος, αξίες και οράματα. Μπολιάσατε την εκπαίδευση του τόπου μας με πρωτοποριακές για την εποχή ιδέες και αρχές, διαγράφοντας πανθομολογουμένως μία εξαιρετική υπηρεσιακή πορεία. Αναχωρείτε, αφήνοντας σε όλους μας, οικείους, φίλους και συναδέρφους σας, ένα μεγάλο κενό. Παράλληλα όμως αφήνετε στην εκπαίδευση το λαμπρό αποτύπωμά σας και στην κοινωνία τα τρία εκλεκτά παιδιά σας με τις εξαιρετικές οικογένειες τους. Αφήνετε δε μέσα μας μνήμη και ευγνωμοσύνη αιώνια, αξιότιμη Προϊσταμένη, αγαπημένη Συνάδελφε και σεβαστή μας Δασκάλα. Καλό παράδεισο!

Γιώργος Αλεξανδράτος
Αναπληρωτής Οργανωτικός Συντονιστής του 2ου ΠΕΚΕΣ Ιονίων Νήσων. Δάσκαλος.
Π. Διευθυντής του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αργοστολίου
Π. Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Σχολικών Συμβούλων
Π. Εντεταλμένος Λέκτορας του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών

Ο Δ/ΝΤΗΣ , ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ  ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΗΣ Δ.Π.Ε.ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΟΥΜΕ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΚΑΙ τ.Δ/ΝΤΡΙΑ Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ κ.ΣΙΜΩΤΑ-ΒΑΒΑΣΗ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ.
Η ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΕΔΩΣΕ ΑΛΗΘΙΝΟ ΝΟΗΜΑ ΣΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ
ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΜΕ ΑΠΑΡΑΜΙΛΛΗ ΕΥΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑ ,ΠΡΟΣΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ.
ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΤΗΝ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΗΝΉ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΗΣ,
ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ.
Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΦΤΩΧΟΤΕΡΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ, ΩΣΤΟΣΟ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΙΩΝΙΑ.
ΘΕΡΜΑ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΕΙΟΥΣ ΤΗΣ
Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΚΕΦ/ΝΙΑΣ
ΚΟΚΚΟΣΗΣ Χ.ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ

Ο Πρόεδρος, το Δ.Σ. και το προσωπικό του Επιμελητηρίου Κεφαλληνίας & Ιθάκης εκφράζουμε τη βαθιά θλίψη μας για την απώλεια της εκλεκτής και αγαπημένης δασκάλας, Σπυριδούλας Βαβάση, μητέρας του Διευθυντή του Επιμελητηρίου μας, Νεκτάριου Βαβάση. Εκφράζουμε τα θερμά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους της.

Ο Πρόεδρος
Σταύρος Σπαθής

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed