Καθαρίζει από το πρώτο ματς στο Άμστερνταμ ο Άγιαξ

Βραδιά Europa League η σημερινή, με τα πρώτα ματς της φάσης των ”16”. Αρχή απ’ την κόντρα του Άγιαξ με τη Γιουνγκ Μπόις. Στον προηγούμενο γύρο, οι Ολλανδοί, με δύο νίκες, αμφότερες με 2-1, πέρασαν το εμπόδιο της Λιλ και η κλήρωση ήταν ευνοϊκή μαζί τους, ανοίγοντας έτσι την όρεξη για μια σπουδαία διάκριση. Στο πρωτάθλημα συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα χωρίς προβλήματα, ενώ προκρίθηκε και στον τελικό του κυπέλλου. Μέσα σε όλους του στόχους, και οι προσδοκίες είναι υψηλές. Δύο οι σημαντικοί απόντες σήμερα, ο γκολκίπερ Ονάνα που είναι σταθερά εκτός για τη γνωστή υπόθεση ντόπινγκ, αλλά και ο κομβικός Αλέ, ο οποίος δε δηλώθηκε κατά… λάθος στην UEFA, κομβική η απουσία του και μετράει στα προγνωστικά στοιχήματος αλλά όχι απόψε… 

Οι Ελβετοί, έρχονται από μεγαλειώδη πρόκριση επί της Λεβερκούζεν. Νίκη με 4-3 στο πρώτο ματς κι ενώ προηγούνταν με 3-0, και μεγάλο διπλό στη Γερμανία. Πανάξια στη φάση των ”16”, το άξιζε πέρα για πέρα η Γιουνγκ Μπόις και θα μπορούσε να βρεθεί εδώ πολύ πιο εύκολα. Στην ελβετική Super League, έχει κατεβάσει ρυθμούς εσχάτως ούσα στο +19 από τη δεύτερη Σερβέτ, ρίχνοντας όλο το βάρος στην Ευρώπη. Δεν της πάνε τα εκτός έδρας ευρωπαϊκά παιχνίδια, με μόλις 3 νίκες στα τελευταία 26.

Δε συνηθίζει να χαρίζεται στο Άμστερνταμ ο Άγιαξ, εμφανίζεται πάντα άκρως επιθετικός, πιάνοντας απ’ τα μαλλιά κάθε αντίπαλο. Η επιλογή μας, στο 1.86.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και άλλα προγνωστικά στοιχήματος στο koubanezos.gr

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed