Παναγής Βλάχος: «Δολοφονήσατε εις διπλούν το Ληξούρι ερημοποιήσατε την Παλλική, αν έχετε πολιτική τσίπα να σηκωθείτε και να φύγετε τώρα»

Σχετικά με την μην ψήφιση του άρθρου 62 από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για την ανακατασκευή των εργατικών κατοικιών στο Ληξούρι. Αγαπημένοι συντοπίτες εκ Παλλικής, ο θυμόσοφος λαός λέει ο δολοφόνος γυρίζει πάντα στον τόπο του εγκλήματος.
Με αυτή την φράση θα ήθελα να απευθυνθώ στο Ληξουριώτη Γραμματέα της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ, Σπύρο Παγώνη και σε όλα τα μέλη της Νομαρχιακής και Τοπικής του ΣΥΡΙΖΑ. Κύριοι παραλάβατε μία Παλλική από το ΠΑΣΟΚ και εσείς και η Νέα Δημοκρατία ακμαιότατη και καταφέρατε μέσα σε λίγα χρόνια να τη δολοφονήσετε αισχρά, να την κάνετε ένα μάτσο από ερείπια. Κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ, αλήθεια κοιμάστε ήσυχοι ενώ έχετε συναινέσει στην δολοφονία του τόπου σας; Συναινέσετε στη μεγαλύτερη δολοφονία που έχει γίνει σε αυτό τον τόπο το κλείσιμο του ΤΕΙ. Συναινέσατε στην ερημοποίηση του Ληξουρίου στα πέντε χρόνια διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ. Και τέλος συναινείτε τώρα στην καταψήφιση του άρθρου 62 για την ανακατασκευή των εργατικών κατοικιών στο Ληξούρι όταν θα έπρεπε να τις είχατε φτιάξει εσείς στα πέντε χρόνια διακυβέρνησης σας με βουλευτή την κυρία Θεοπεφτάτου δική σας και Περιφερειάρχη τον κύριο Γαλιατσάτο, επίσης δικό σας.
Και αυτή την στιγμή που μιλάμε αντί έστω και τώρα να έχετε ξεσηκωθεί ενάντια στο κόμμα σας για το νέο ατόπημά του, εσείς μου διαδηλώνετε στο Αργοστόλι υπέρ του Κουφοντίνα. Κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ ορμώμενοι εκ Παλλικής, αν είχατε έστω και λίγη πολιτική τσίπα θα είχατε παραιτηθεί αυτή τη στιγμή έστω και τώρα, έτσι ώστε να μπορείτε να κοιτάξετε τους συντοπίτες μας στα μάτια. Λυπάμαι πραγματικά πού για μία καρέκλα του Γραμματέα της Νομαρχιακής και έναν τίτλο του μέλους της Νομαρχιακής ξεπουλάτε τον τόπο σας τόσο φθηνά. Ελπίζω οι πολίτες της Παλλικής που χάρη των αντιδεξιών συναισθημάτων τους σας στηρίζουν να ανοίξουν τα μάτια τους και να δουν ποιοι πραγματικά είσαστε και τι προσφέρετε στον τόπο.

Βλάχος Παναγής
Πρώην Νομαρχιακός Σύμβουλος Κεφαλονιάς-Ιθάκης
Πρώην Γραμματέας Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Παλλικής
Μέλος Νομαρχιακής ΚΙΝΑΛ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed