Τα κατάφερε και βγήκε νικητής από την μάχη κόντρα στον covid 19 ο Νικόλας Βαλλιανάτος, που ευχαριστεί όλους όσους του συμπαραστάθηκαν

Σ’ αυτό το μοναχικό δρόμο ήμουν εγώ, η αρρώστια, οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Αργοστολίου. Αισθάνομαι την ανάγκη εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στην μία και μοναδική πνευμονολόγο του Νοσοκομείου Σίσσυ Καπετανάκου, σε όλους τους Επικουρικούς Βοηθούς της, καθώς και σε όλο το νοσηλευτικό προσωπικό της Κλινικής Νόσου Covid-19.
Ένα τεράστιο ευχαριστώ στην κυρία Αδραβάνη που εργάζεται στο Τμήμα του Αξονικού Τομογράφου. Θέλω ακόμη να τονίσω ότι όλο το νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου μας είναι υπέρ- Άνθρωποι, καθώς υπερβάλλουν εαυτόν ασκώντας αληθινό Λειτούργημα. Το κράτος οφείλει άμεσα να στελεχώσει με νοσηλευτικό προσωπικό το Νοσοκομείο μας και να μονιμοποιήσει όλους όσοι εργάζονται με συμβάσεις στον Τομέα της Δημόσιας Υγείας. Θέλω, τέλος, να ευχαριστήσω τους συναδέλφους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τα Μέσα Ενημέρωσης και τον κόσμο για τα εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης που μου με συντρόφευαν. Σας ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου.

ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ –ΝΙΚΟΛΑΣ ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΣ
Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Αργοστολίου

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed