Υψηλό εμπόδιο η Σλάβια για την Άρσεναλ

Λίγο… αντιτουριστικά τα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ, με ομάδες όπως οι Γρανάδα, Ντινάμο Ζάγκρεμπ, Σλάβια Πράγας, λείπει το μεγάλο «ντέρμπι» που θα έδινε λίγο μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην αποψινή ημέρα.

Όλα τα τελευταία ΝΒΑ νεα στο NBAholics

Γράφει στο Foxbet ο Κώστας Φίλιος

Καταστροφική η σεζόν της Άρσεναλ, είναι 10η στην Πρέμιερ Λιγκ και με την εικόνα της στα τελευταία ματς (ήττα στο… ρελαντί με 3-0 από τη Λίβερπουλ) δε δείχνει ικανή να κάνει αντεπίθεση προκειμένου να διεκδικήσει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Αποκλεισμένη από Κύπελλο και Λιγκ Καπ Αγγλίας, τι της έχει απομείνει; Το Γιουρόπα Λιγκ. Ρεαλιστικά, μόνο από αυτό το μονοπάτι μπορεί να «σώσει» τη σεζόν και κατ’ επέκταση τη θέση του ο προπονητής Αρτέτα. «Τελικός» λοιπόν για τους Λονδρέζους το αποψινό, καθώς και κάθε άλλο ματς στην εν λόγω διοργάνωση.

Η Σλάβια Πράγας εξέπληξε άπαντες όταν έθεσε εκτός Λέστερ και Ρέιντζερς στη νοκ άουτ φάση. Μάλιστα με πανομοιότυπο τρόπο, απέσπασε ισοπαλία στο πρώτο εντός έδρας ματς και κέρδισε με σκορ 2-0 στην εκτός έδρας ρεβάνς. Τώρα αρχίζει… αντίστροφα. Προκαλεί αίσθηση πως έχει ηττηθεί μόνο σε 3 επίσημα ματς εδώ και 13 μήνες (όλα για την Ευρώπη). Θα παραταχθεί με απουσίες στην άμυνα (διαβάστε αναλυτικά στο Άρσεναλ – Σλάβια Πράγας), οπότε μπαίνει «φρένο» στην αναζήτηση της έκπληξης. Πάντως, πιστεύω πως ένα γκολ μπορεί να το πετύχει, ανεξαρτήτως του πόσα θα δεχτεί.

Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά για το Europa League στο Foxbet

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed