Με… σπασμένα φρένα ο γερο-Γνήσιος επιστρέφει δυναμικά στην πολιτική ζωή, ετοιμάζεται για την Βουλή, αλλά και για τον Δήμο Αργοστολίου

Κάποιοι φαίνεται ότι έχουν παρεξηγήσει την σιγήν ιχθύος που κρατάει ο Αλέξανδρος Παρίσης εδώ και έναν χρόνο περίπου, ωστόσο υπολογίζουν χωρίς τον ξενοδόχο, αφού ο ίδιος όπου σταθεί και όπου βρεθεί μιλάει για την μεγάλη του επιστροφή στα πολιτικά δρώμενα του νησιού μας.
Τον τελευταίο καιρό είτε βρίσκεται στην Αθήνα όπου έχει επαφές με τα κεντρικά της Νέας Δημοκρατίας είτε βρίσκεται με ένα τηλέφωνο στο χέρι προσπαθώντας είτε να πείσει είτε να επαναφέρει στο πλάι του ανθρώπους που έχει πορευτεί πολιτικά μαζί τους τα τελευταία δέκα πέντε χρόνια. Ο ίδιος δεν έχει κρύψει την επιθυμία του να επανέλθει ως… Κεφαλληνιάρχης μέσα από τη θέση του Βουλευτή κάνοντας ότι μπορεί από την μεριά του για να συμπεριληφθεί στο «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο του νομού μας. Ο ίδιος πιστεύει ότι αν τα καταφέρει να μπει θα είναι πιο κοντά από όλους στην εκλογή του, αφού η Νέα Δημοκρατία με αυτόν μέσα η έδρα είναι σίγουρη. Ωστόσο, ο γερο-Γνήσιος δεν σκέφτεται να αφήσει στην τύχη του και τον Δήμο Αργοστολίου, αφού βλέπει ότι η νέα Δημοτική Αρχή, σύμφωνα με τον ίδιο, υστερεί σε πολλά πράγματα σε σχέση με την δική του διακυβέρνηση από το 2011 ώς το 2019. Σημασία έχει ότι στα 82 του χρόνια είναι έτοιμος να προσφέρει και πάλι στον τόπο του από όποια θέση και αν χρειαστεί και δηλώνει ότι θα παραμείνει στις επάλξεις μέχρι τα 100 του, μια και νοιώθει… έφηβος ακόμη.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed