Η είσοδος της παραλίας του Μακρύ Γιαλού είναι έτοιμη να υποδεχθεί τους πρώτους τουρίστες, «ευχαριστήριο» στον Αντιδήμαρχο, Σπύρο Σαμούρη

Τουλάχιστον τρεις κάτοικοι ή επισκέπτες της περιοχής της Λάσσης επικοινώνησαν μαζί μας για να μας επισημάνουν τα κακώς κείμενα στην είσοδο του Μακρύ Γιαλού, αφού τα σκουπίδια κοντεύουν να φτάσουν στη θάλασσα.
Συγκεκριμένα αναγνώστες έστειλαν φωτογραφίες από τα Σκαλάκια, όπου ο κάδος απορριμμάτων ήταν τίγκα στο σκουπίδι, αλλά και ο γύρο χώρος ήταν γεμάτος από αυτά. Σύμφωνα με τις καταγγελίες η κατάσταση αυτή είναι επαναλαμβανόμενη και οι άνθρωποι του Δήμου δεν περνούν σε καθημερινή βάση για τον καθαρισμό. Όπως καταγγέλλουν, κυρίως τα απογεύματα, συγκεντρώνονται αρκετοί άνθρωποι εκεί για να περάσουν την ώρα τους μέσα στην καραντίνα. Ο Δήμος έχει ενημερωθεί αρκετές φορές, ωστόσο δεν υπάρχει η ανάλογη ανταπόκριση. Οι κάτοικοι-καταγγέλλοντες, θέλουν να… ευχαριστήσουν στον Αντιδήμαρχο καθαριότητας, Σπύρο Σαμούρη, ο οποίος πιστός στο καθήκον του, κρατάει την είσοδο του Μακρύ Γιαλού καθαρή, λίγες ημέρες πριν έρθουν στο νησί μας οι πρώτοι εκδρομείς του Πάσχα, αλλά και της καλοκαιρινής σεζόν.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed