Δράσεις της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου Αργοστολίου τον Μάιο

Σας παρουσιάζουμε συνοπτικά τις δράσεις της Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης Προβολής & Δημοσίων Σχέσεων για τον μήνα Μάιο.
-Η Τουριστική Επιτροπή ήρθε σε συμφωνία με την εταιρεία JET2HOLIDAYSLIMITED έναν από τους μεγαλύτερους tour operators της Μεγάλης Βρετανίας για από κοινού καμπάνια προβολής.
-Η Τουριστική Επιτροπή σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων συμμετείχε στο Work shop Benvenuti in Grecia που διοργανώθηκε από το τον ΕΟΤ Ιταλίας τις 12 και 13 Μαΐου 2021.
-Ο Δήμος συμμετείχε με περίπτερο στην διαδικτυακή έκθεση Posidonia Sea Tourism Forum 2021, το μεγαλύτερο event που πραγματοποιείται στην Ελλάδα και αφορά την Κρουαζιέρα. Το event πραγματοποιήθηκε τις 25/05/2021 με σειρά παρουσιάσεων και ομιλιών για την κρουαζιέρα. Η έκθεση παραμένει προσβάσιμη μέσω της πλατφόρμας έως τις 10 Ιουνίου 2021.
-Η Τουριστική Επιτροπή σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων οργάνωσε και υλοποίησε εκδήλωση καλωσορίσματος στην πρώτη πτήση που αφίχθει στο αεροδρόμιο. Κοπέλες από το Λύκειο Ελληνίδων Παράρτημα Αργοστολίου, μοίραζαν παραδοσιακά γλυκίσματα ενώ κανταδόροι έπαιζαν κεφαλονίτικες μελωδίες. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα το Λύκειο Ελληνίδων για την προθυμία και ανιδιοτελή προσφορά του σε κάθε εκδήλωση που αφορά την προβολή του νησιού μας.

Εκ της Τουριστικής Επιτροπής

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed